Τίτλοι σήμερα (10/4). Πατήστε և online

Σήμερα, οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων δείχνουν τη σύγχυση των πρωτοκόλλων στα σχολεία, την αυξανόμενη τάση των γεγονότων, τις ανησυχίες για το βρετανικό στέλεχος, το Κυπριακό για τα χρυσά διαβατήρια του Λούτ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. Σήμερα τα κύρια θέματα της σύντομης ηλεκτρονικής πολιτικής-οικονομικής πύλης είναι:

Η Κύπρος μεταφέρει το 1/25 του έργου των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ στο επόμενο επίπεδο

2 / Σύντομη συζήτηση. Το δίλημμα εμβολιασμού πρώτης γραμμής

3 / G&P Λαζάρου. 44 ακίνητα από 25.000 ευρώ στην 4η διαδικτυακή δημοπρασία

4 / WR. Γνωρίζετε πού ανοίγει το πρώτο υπαίθριο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο;

5 / Βαθμολογία. Ποιοι είναι οι εμπορικοί εταίροι των ευρωπαϊκών χωρών;

6 / Ποιος είναι ποιος; Δρ. Κώστας Κωνσταντίνου – Γ. Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών

7 / KAR ΣΕ IQ. Το πρόγραμμα εμβολιασμού απέτυχε.

«Σοφία«Καλύπτει το κύριο θέμα με τίτλο« Ήρεμη μετά την καταιγίδα »», έγραψε, σημειώνοντας ότι οι ειδικοί έχουν αρνηθεί από το σχολικό αρχείο ότι θα ληφθούν αποφάσεις για τις εξετάσεις της Κύπρου μετά το Πάσχα. Αλλού, αναφέρει μια νέα πτώση στον τουρισμό ως αποτέλεσμα της ταξιδιωτικής απόφασης της Βρετανίας. Το “Α” αναφέρει σε μια άλλη έκθεση ότι η κηδεία του Σωκράτη Χάσικου θα πραγματοποιηθεί αύριο.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Τα σημερινά κύρια θέματα της διαδικτυακής πύλης για ξένα νέα είναι:

1 / Τέλος, τι συνέβη στους εμβολιασμούς σε γηροκομεία – Αναφορές

2 / Αλλαγές συμβαίνουν για παιδιά μετά το διαζύγιο

3 / Η κανονική παράδοση των κοκτέιλ εγκύων έχει ξεκινήσει στο Macareo

“Προεκλογική” ναυτική μάχη “για ναυτικά διαβατήρια.” Ο τίτλος είναι το κύριο θέμα του.Πολίτης:Γράφοντας ότι ο Ελεγκτής ενεργοποίησε την ασφάλεια, προκαλώντας τον εισαγγελέα για τις μεταφορές. Αλλού, σημειώνει, παρατηρούμε αύξηση των περιπτώσεων εμβολιασμού. Ο “Π” γράφει επίσης ότι ο Πρόεδρος θέλει να αποτρέψει πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Με τον τίτλο του κύριου θέματος: “Προγραμματίστε τακτικές κινήσεις”, “ΦιλελεύθεροςΛέει ότι η Λευκωσία αναμένει από την Άγκυρα να προσπαθήσει να τον παγιδεύσει στο Gene. Σε μια άλλη ερώτηση, σημειώνει τη σύγχυση με το πρωτόκολλο στο σχολείο, γράφοντας ότι ο Πρόδρομος ακύρωσε το πρωτόκολλο του John. Αλλού, ο F γράφει ότι το εμβόλιο J&J βρίσκεται επίσης κάτω από το μικροσκόπιο θρόμβου.

Κάτω από την επικεφαλίδα “Εταιρείες με κύκλο εργασιών εκατομμυρίων” διέφυγε από τα όρια του νόμουΑυγή“Στην κύρια ερώτησή του, αναφέρει ότι οι μη εισπραχθέντες φόροι, βάσει της έκθεσης της ελεγκτικής υπηρεσίας, ανέρχονται σε 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Αλλού, σημειώνει, τα χρυσά διαβατήρια εκδόθηκαν με αδιαφανείς κανονισμούς παράκαμψης. Το “Χ” αλλού υπογραμμίζει την καταγωγή του Λούτ և διεργασίες և.

Αγγλική γλώσσα “Κυπριακό Ταχυδρομείο »Ο τίτλος της, «Η ανοδική τάση συνεχίζεται», γράφει για μια αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού στην Κύπρο, που κυριαρχείται από το βρετανικό στέλεχος, με μικρότερους ασθενείς σε νοσοκομεία. Αλλού αναφέρεται στον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει για τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Τράπεζα.

Source