Τατάρ: επιδιώκοντας όνειρα που δεν θα γίνουν πραγματικότητα

Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, (TRNCΠρόεδρος Έρσιν Τατάρ, Ρούμι Ηγέτης Nikos Anastasiadis“Δεν θα είναι δυνατή η επίτευξη λύσης δύο κρατών στο νησί”. Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Τατάρ κάλεσε τον αρχηγό της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης της Νότιας Κύπρου, Αναστασιάδη, και είπε, “Το κάλεσμά μου προς τον Αναστασιάδη είναι ότι δεν επιδιώκει όνειρα που δεν θα γίνουν πραγματικότητα και θα ανταποκριθεί θετικά στις εκκλήσεις μας για διάλογο”.

“Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι Η ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ”

Αρχιεπίσκοπος Β΄ Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μετά τη δήλωση του Χρυσόστομου, «Ο Αναστασιάδης ήθελε λύση δύο κρατών», ο ηγέτης της ΤΔΒΚ Τατάρ επέστησε την προσοχή στις συζητήσεις για το ζήτημα στη Νότια Κύπρο, λέγοντας: «Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Διοίκησης Νίκος Αναστασιάδης στην πρώτη του δήλωση το 2021« Δεν θα συζητήσω άλλη λύση εκτός από την Ομοσπονδία, αυτό που υπερασπίζομαι στο Crans Montana Είπε, «είμαι αφοσιωμένος στη λύση των δύο κρατών, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, ο Espen Barth Eide, προσπάθησε να του φέρει την ευθύνη.» Στην πραγματικότητα, ο Έλληνας ηγέτης Αναστασιάδης είπε ότι είναι γνωστό ότι η λύση των δύο κρατών είναι μια ρεαλιστική λύση. Ο Πρόεδρος του Τατάρ ο οποίος, “γνωρίζει ότι υπάρχουν παράγοντες που σχετίζονται με το Κυπριακό. Η Τουρκία κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου περιγράφηκε από τον κ. Κάβουσογλου προσωπικά το εξέφρασε”, είπε.

“Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Μείνει κάτω από την πίεση”

Ο Τατάρ είπε ότι ο Αναστασιάδης έπρεπε να επιστρέψει στις παλιές πολιτικές υπό τη μεγάλη πίεση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, του ΑΚΕΛ, του ΕΛΑΜ και άλλων στοιχείων. Ο Πρόεδρος Τατάρ χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της δήλωσής του: «Πρέπει να σημειωθεί εδώ για άλλη μια φορά ότι ήταν η ελληνο-ελληνική ηγεσία με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, ο οποίος χαρακτήρισε την Κυπριακή Δημοκρατία ως« εφαλτήριο Enosis »και« ενδιάμεσο στόχο », που ιδρύθηκε από την ισότιμη ιδρυτική συνεργασία του Τουρκοκυπριακού λαού και του ελληνικού λαού. . Ενώ το Σχέδιο Ακρίτας ετοιμαζόταν προς αυτή την κατεύθυνση, η ελληνική μυστική οργάνωση και οπλισμός συνεχίζονταν επίσης. Ενώ το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας καταπατήθηκε από την ελληνική ηγεσία, τα δικαιώματα που παρέχονται στον Τουρκοκύπριο λαό στο Σύνταγμα ήθελαν επίσης να καταστραφούν.

“Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΥΣ ΤΟΥ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ‘”

Ο Τατάρ δήλωσε ότι οι σφαγές Ελληνοκυπρίων εναντίον Τουρκοκυπρίων δεν ξεχάστηκαν μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της Ελλάδας στην Κύπρο και συνέχισαν τις εξηγήσεις του με τα ακόλουθα λόγια: Θυμόμαστε επίσης πολύ καλά τι συνέβη στις αιματηρές χριστουγεννιάτικες επιθέσεις που ξεκίνησαν με σκοπό την ένωση. Χωρίς την αντίσταση του λαού μας και την παρέμβαση της Τουρκίας στην Κύπρο, θα συνέβαινε η δεύτερη καταστροφή της Κρήτης. Ο στόχος του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, που διοργάνωσε η Ελληνική Χούντα, ήταν να προσαρτήσει την Κύπρο στην Ελλάδα. Η ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου στις 20 Ιουλίου gerçekleştirmes Η Τουρκία πέρασε γενοκτονία από τον τουρκικό λαό, οι σφαγές θα ταφούν στο λάκκο. Εν τω μεταξύ, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έκανε δήλωση αφού η Νότια Κύπρος έγινε μονομερώς και άδικα μέλος της ΕΕ. Ο Σημίτης το είπε ακριβώς αυτό. “Η ένωση συνέβη με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.”

“Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ”

Τα γεγονότα της Κύπρου, οι εμπειρίες και η ελληνο-ελληνική νοοτροπία είναι προφανή. Σύμφωνα με αυτήν τη συνεχιζόμενη νοοτροπία. Η Κύπρος είναι το ελληνικό νησί, ο τουρκοκυπριακός λαός είναι μειονότητα, δεν έχει πολιτική ισότητα και αυτοδεξιά στη δημόσια διοίκηση. Και πάλι, σύμφωνα με αυτή τη νοοτροπία, οι Ελληνοκύπριοι είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης και κυβερνήτης της Κύπρου και των φυσικών πόρων της. Ο κύριος λόγος για την αποτυχία των διαπραγματευτικών διαδικασιών που συνεχίζονται από το 1968 είναι η συνεχιζόμενη ελληνο-ελληνική νοοτροπία. Ειδικά στο Crans Montana, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ότι η λύση με βάση την ομοσπονδία είχε καταρρεύσει και η ελληνική πλευρά δεν ήθελε μια δίκαιη συμφωνία.

“ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ …”

Για όλους αυτούς τους λόγους, φέραμε την υποστήριξη της Τουρκίας με τη μορφή λύσης που βασίζεται σε δύο κυρίαρχα κράτη στην ημερήσια διάταξη. Καλούμε την κυρίαρχη λύση δύο κρατών για την ύπαρξη του κράτους μας, την κυριαρχία, την ελευθερία και την ασφάλεια του λαού μας. Θα συνεχίσουμε να περπατάμε σε αυτό το μονοπάτι. Το κάλεσμά μου προς τον Έλληνα Πρόεδρο Αναστασιάδη είναι ότι δεν επιδιώκει όνειρα που δεν θα γίνουν πραγματικότητα και θα ανταποκριθεί θετικά στις εκκλήσεις μας για διάλογο. Η επιθυμία και ευχή μου είναι να φτάσουμε στο κυρίαρχο έντυπο λύσης δύο κρατών το 2021. “

.Source