Τα άγρια ​​γαϊδούρια κατεβαίνουν στον Καρπά, προσέξτε

πανό8

Ayşe BULUT

ΔΥΟ Γάιδαροι χάθηκαν Στον κεντρικό δρόμο Yenierenköy-Dipkarpaz, το όχημα RF 933 υπό την καθοδήγηση του Göker Çağdar χτύπησε τον άγριο γάιδαρο, ο οποίος ξαφνικά ρίχτηκε στο δρόμο στις 05.00 το πρωί, και το όχημα PA 302 υπό την διεύθυνση του Mustafa Çenber χτύπησε τον άγριο γάιδαρο στις 17.30 στον ίδιο δρόμο. Ενώ τα άγρια ​​γαϊδούρια χάθηκαν και στα δύο ατυχήματα, τα οχήματα που εμπλέκονται στο ατύχημα υπέστησαν ζημιές.

Σε δύο ξεχωριστά ατυχήματα στον κεντρικό δρόμο Dipkarpaz-Yenierenköy χθες, οχήματα χτύπησαν άγρια ​​γαϊδούρια πεταμένα στο δρόμο. Ενώ τα γαϊδούρια χάθηκαν και στα δύο ατυχήματα, οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα υπέστησαν ζημιά επέζησαν από το ατύχημα χωρίς τραυματισμό.

Μετά από δύο ξεχωριστά τροχαία ατυχήματα στον ίδιο δρόμο την ίδια ημέρα για τον ίδιο λόγο, η αστυνομία προειδοποίησε τους οδηγούς να προσέχουν τα άγρια ​​γαϊδούρια στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο αστυνομικός Τύπος, το πρώτο ατύχημα συνέβη χθες στις 05:00.

Μεταξύ 7-8 χιλιομέτρων του κεντρικού δρόμου Yenierenköy-Dipkarpaz, ενώ ταξίδευε με το αυτοκίνητο RF 933 με την κατεύθυνση του Göker Çağdar (E-46) στη Λευκωσία, οδηγούσε από την κατεύθυνση του Yenierenköy προς την κατεύθυνση Dipkarpaz, ως αποτέλεσμα ενός άγριου γαϊδουριού μπροστά του, χτύπησε το γαϊδουράκι με το αριστερό μπροστινό μέρος. Ενώ ο γάιδαρος που χτυπήθηκε από το όχημα χάθηκε, το όχημα υπέστη ζημιά, ο Çağdar επέζησε από το ατύχημα χωρίς τραυματισμό.

Το γαϊδουράκι που πέθανε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος αφαιρέθηκε από την ομάδα του ατυχήματος από τις ομάδες του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Και πάλι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέσχε ο αστυνομικός Τύπος, το δεύτερο ατύχημα συνέβη χθες στις 17.30.

Ενώ οδηγούσε στη Λευκωσία σε ένα φορτηγό με τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας PA 302 υπό τη διεύθυνση του Mustafa Çenber (E-30), χτυπήθηκε από ένα γαϊδούρι που πήδηξε στο δρόμο λόγω του σκοταδιού του κεντρικού δρόμου.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, ο γάιδαρος καταστράφηκε στη σκηνή, ενώ το όχημα υπέστη ζημιά και ο οδηγός δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα.

Η δήλωση ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τα ατυχήματα.

Η αστυνομία προειδοποίησε

Την ίδια ημέρα στον ίδιο δρόμο, η αστυνομία προειδοποίησε τους οδηγούς να προσέχουν τα άγρια ​​γαϊδούρια σε αυτόν τον δρόμο.

Στο μήνυμα που δημοσίευσε ο αστυνομικός Τύπος, «Παρατηρήθηκε ότι τα άγρια ​​γαϊδούρια που βρέθηκαν στην περιοχή Καρπάζ, ιδίως μεταξύ των Γιενιρένκοι-Ντιπκαρπάζ και Ζαφέρ Μπέρνου, περιπλανήθηκαν στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα. Οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν αυτήν τη διαδρομή παρακαλούνται να πλοηγηθούν αργά και προσεκτικά »

Source