«Τα αρνητικά tweets από τους Τούρκους είναι σχεδόν διπλάσιες από τις θετικές δημοσιεύσεις»

Συγγραφέας υπηκοότητας Αλί Eyuboglu, Ανάλυση Adba‘σε Η εποχή της επωνυμίας προετοιμασμένος για το περιοδικό μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ανέφερε ορισμένες λεπτομέρειες από την έκθεσή του.

“1η Ιανουαρίου 2020 – 23 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ αυτού του κόσμου και είχε ρίξει αρκετά δισεκατομμύρια tweets στην ετήσια ανάλυση της Τουρκίας για πολλές κατηγορίες που τα περισσότερα από αυτά που αναφέρονται στην έκθεση” Δίνοντας τις πληροφορίες, ο Eyüboğlu δήλωσε στο άρθρο του με τίτλο «Κάναμε τη διαφορά στον κόσμο στην αρνητική κοινή χρήση»:

“Σε παγκόσμιο επίπεδο, 2 δισεκατομμύρια μοναδικοί χρήστες μοιράζονται συνολικά 117 δισεκατομμύρια, ο αριθμός αυτός είναι 2,1 δισεκατομμύρια στην Τουρκία Είναι γραμμένο ότι ο αριθμός των tweets που δημοσιεύονται από τους Τούρκους την ημέρα είναι 40 εκατομμύρια..

Ο λόγος που γράφω αυτό το θέμα tweets που ρίχτηκαν στην Τουρκία, αποκάλυψε την προφανή διαφορά σε σύγκριση με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Παρά το γεγονός ότι τα θετικά tweets που δημοσιεύονται στον παγκόσμιο μέσο όρο είναι κάτι περισσότερο από αρνητικά Αρνητικά tweets από τους Τούρκους, σχεδόν διπλάσιες ως θετικές δημοσιεύσεις.

Περιεχόμενο αναρτήσεων / Παγκόσμιο

Θετικός: 27 τοις εκατό

Αρνητικός: 22 τοις εκατό

Ουδέτερος: 51 τοις εκατό

Το περιεχόμενο των μετοχών / Τουρκία

Θετικός: 22 τοις εκατό

Αρνητικός: 42 τοις εκατό

Ουδέτερος: 36 τοις εκατό. “

.Source