Τα βρετανικά νοσοκομεία μπορούν να δημιουργήσουν σκηνές

Τα βρετανικά νοσοκομεία μπορούν να δημιουργήσουν σκηνές

Ανακοινώθηκε ότι τα νοσοκομεία σκέφτονταν να δημιουργήσουν σκηνές έξω, καθώς τα περιστατικά αυξήθηκαν λόγω της επίδρασης ενός τύπου κοραναϊού που εξαπλώνεται ταχύτερα στην Αγγλία.

Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να δημιουργήσουν σκηνές

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο Simon Walsh της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης είπε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων PA ότι πολλά νοσοκομεία στο Λονδίνο και στα νοτιοανατολικά της χώρας είναι πολύ απασχολημένα.

Δηλώνοντας ότι τα νοσοκομεία πραγματοποιούν συναντήσεις κρίσης και ζητούν από το προσωπικό να έρθει στη δουλειά αν είναι δυνατόν, ο Walsh είπε, “Υπάρχουν ουρές ασθενοφόρων έξω από πολλές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι ασθενείς περιμένουν στα ασθενοφόρα για ώρες μέχρι να παρέμβουν επειδή δεν υπάρχει μέρος για να τα βάλουν.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Walsh υπογραμμίζει ότι όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της υπερβολικής αύξησης των ασθενών. “Τα νοσοκομεία εξετάζουν ακόμη και τη δημιουργία του είδους των σκηνών που μπορεί να βλέπετε σε μεγάλα γεγονότα. Αυτά τα σχέδια συχνά περιλαμβάνουν τη χρήση σκηνών ως χώρου για την ταξινόμηση των ασθενών, επειδή ο μεγάλος αριθμός αφίξεων ταυτόχρονα σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει χώρος για τους άρρωστους. ” μίλησε.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου Υγείας, στη χώρα Κορωνοϊός 21 χιλιάδες 286 άτομα συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, 1529 από αυτούς βρίσκονται σε εντατική περίθαλψη.

ΚορωνοϊόςΣτη χώρα όπου παρατηρήθηκε ένα 70% γρηγορότερο είδος εξάπλωσης, “ο μεγαλύτερος αριθμός περιστατικών ανά ημέρα κατά τη διάρκεια της επιδημίας καταγράφηκε χθες με 41 χιλιάδες 385”.

Η Αγγλία, με 71.109 θύματα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη μετά την Ιταλία Κορωνοϊός Είναι η χώρα όπου παρατηρείται ο θάνατος από την καταγωγή.

Άλλες ειδήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

.Source