Τα «γαμήλια πάρτι» στις ελληνικές πλατείες φέρνουν το εστιατόριο πιο κοντά Σενάρια για σχολεία, ταξίδια, εκκλησίες

Καθυστέρηση υπεραστικών ταξιδιών με “σφραγίδα” Μιτσοτάκη – Άμεσο άνοιγμα των καφέ έξω από το τραπέζι για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Ερ φαίνεται γενικά να έχει συνάψει κυβερνητικό σχέδιο για την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών ταξιδιών στις διακοπές του Πάσχα, κάτι που οι ειδικοί φαίνεται να υποστηρίζουν ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο το άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου.

Μετά από αυτό, η διαδικασία σχεδιασμού άλλαξε · τα δεδομένα που εμφανίστηκαν μετά από τα καθημερινά περιστατικά την περασμένη εβδομάδα δεν φαινόταν να έχουν μειωθεί σε μια στιγμή που η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ήταν στάσιμη, παρέμεινε. Έτσι, η Επιτροπή Λοιμωδών Νοσημάτων απέρριψε τις συστάσεις του κυβερνητικού προσωπικού για τη λήψη ορισμένων μικρών μέτρων για την ανακούφιση του αποκλεισμού, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος για να πάει προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι η κυβέρνηση θεωρεί πολύ σημαντικό οι μαθητές γυμνασίου και δημοτικού να επιστρέψουν στο σχολείο μετά το Πάσχα, καθώς δεν έχουν πάει πολύ καιρό στο σχολείο και δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Η βούληση του Υπουργείου Παιδείας είναι να ανοίξει άλλα επίπεδα μετά το Πάσχα. Ωστόσο, αξιωματούχοι του υπουργείου λένε ότι όσο οι υποθέσεις παραμένουν υψηλές, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει το πράσινο φως είναι μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Ένα από τα σενάρια που συζητούνται, ωστόσο, είναι η 10η Μαΐου. Σε κάθε περίπτωση, το «εισιτήριο» της σχολικής μονάδας θα είναι ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος, ο οποίος φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς μέχρι στιγμής.

Την Παρασκευή το πρωί, κατέστη σαφές στην κυβέρνηση ότι το πρόγραμμα υπερεθνικών ταξιδιών δεν θα εφαρμοζόταν και σε αυτό το πλαίσιο, η εστίαση ξεκίνησε στα βήματα που πρέπει να ληφθούν μετά το Πάσχα, ιδίως στις 10 Μαΐου, λίγο πριν από την έναρξη του τουρισμού στις 14 Μαΐου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αναβολή των εορτών του Πάσχα χθες είχε τη σφραγίδα του πρωθυπουργού, «Κυράκου Μητσοτάκη», ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Κόρινθο, κατά τη διάρκεια διαλόγου με παιδιά, δήλωσε ότι ο στόχος είναι «καλός» μετά το Πάσχα.

Φυσικά, την επόμενη εβδομάδα οι επιστήμονες θα λάβουν οποιαδήποτε επίσημη απόφαση, αλλά με μερικές εξαιρέσεις, δεν αναμένεται να αλλάξουμε το μείγμα των γεγονότων που θα καθορίσουν την καθημερινή μας ζωή μέχρι το Πάσχα.

Ανησυχίες για υπερπληθυσμό σε πλατείες

Ταυτόχρονα, ο καιρός στα περισσότερα μέρη της χώρας մարդկանց η προθυμία των ανθρώπων να ξαναρχίσουν ένα μέρος της φυσιολογικής τους ζωής μετά από πολλά χρόνια περιοριστικών μέτρων, τις τελευταίες 24 ώρες ασκούν έντονη πίεση σε μια πιο θαρραλέα, οργανωμένη, φυσικά , όλα παρέχονται από πρωτόκολλα υγείας, κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Οι λοιμολόγοι αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα. Διατηρώντας το πεδίο εφαρμογής των μέτρων που επιβάλλονται από τη διεθνή βιβλιογραφία, η διάθεση της κοινωνίας, η οποία βλέπει τα τετράγωνα γεμάτα, ταυτόχρονα δημιουργείται ένα ερώτημα. Θα ήταν όλα καλύτερα αν ο οργανισμός τροφοδοσίας εργαζόταν έξω με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις;

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι φαίνεται να μοιράζονται την ιδέα ότι αυτό που έγραψε το protothema.gr την περασμένη Τετάρτη, ακόμη και μετά την ευκαιρία να ανοίξει ένα καφέ πριν από το Πάσχα, έχει ήδη συζητηθεί στο Maximos Palace. Ωστόσο, αυτή είναι μια απόφαση που μόνο οι επιστήμονες μπορούν να πάρουν.

Εκκλησίες:

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, το κυβερνητικό προσωπικό θέλει να βρει μια λύση στο πρόβλημα των εκκλησιών με την ευκαιρία του Πάσχα, να βρει ένα χρυσό τμήμα του τι προσφέρει η εκκλησία, τι μπορούν να αντέξουν οι επιστήμονες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Μέγαρο Μάξιμο έχει άμεση σχέση με την Αρχιεπισκοπή για να συνεργαστεί με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για να επιτρέψει την ασφαλή λειτουργία των εκκλησιών τη νύχτα της Μεγάλης Εβδομάδας և Ανάστασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αυτοέλεγχοι της εκκλησίας θα χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Οι αυτοεξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στους ιερείς και τους τραγουδιστές υπό την ευθύνη των επισκοπών, ενώ το μητρώο θα τηρείται σύμφωνα με τα πρότυπα των σεμιναρίων.

Τι γίνεται με το Σαββατοκύριακο;

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουν ότι τα ενδοκοινοτικά κινήματα απελευθερώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν οι πολίτες μπορούν να οδηγήσουν σε οποιοδήποτε μέρος του νομού της επιλογής τους, στέλνοντας 6 13033 εάν πρόκειται για άσκηση. Προαπαιτούμενο είναι η χρήση μάσκας, διατηρώντας την απόσταση και το όριο μιας οικογένειας για κάθε αυτοκίνητο.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source