Τα γεγονότα που διέπουν την επιτυχία του Once Upon a Time στην Κύπρο!

TelevisionGazetesi.com / Detay – Η επιτυχία της σειράς Once Upon a Time Cyprus, η οποία συνεχίζει να συναντάται με το κοινό τα βράδια της Πέμπτης σε οθόνες TRT1, είναι προφανής. Με τις βαθμολογίες του, παρατηρείται η προσοχή των θεατών … Επιπλέον, η σειρά, η οποία έχει πολύ ισχυρές αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρνει στην οθόνη τη δίωξη του τουρκοκυπριακού λαού, η οποία δεν έχει αντιμετωπιστεί μέχρι σήμερα.

Η ατμόσφαιρα της σειράς, η οποία αντικατοπτρίζει τις ρεαλιστικές σκηνές και το βάρος των γεγονότων στην ιστορία, είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους πίσω από την επιτυχία … Ειδικά σε μια τέτοια ταραγμένη παγκόσμια γεωγραφία, η ανάπτυξη της ιστορίας που δίνει έμφαση στην ανθρώπινη διάσταση της Η ιστορία, όχι η πολιτική, είναι μια σειρά που αξίζει αναγνώριση με τις υπέροχες παραστάσεις των ηθοποιών.

Η σειρά, που συγκέντρωσε εκατομμύρια ανθρώπους τα βράδια της Πέμπτης, αφήνει βαθιά ίχνη στις καρδιές με τα οδυνηρά γεγονότα ενός σημαντικού αγώνα και του αγώνα για επιβίωση. Το γεγονός ότι το αφηγηματικό ύφος της ιστορίας της σειράς είναι λίγο ελαφρύτερο από τις πραγματικές ιστορίες οφείλεται στην πραγματικότητα στο γεγονός ότι το ανθρώπινο δράμα που βίωσε η Ada είναι τόσο βαρύ που το κοινό στην οθόνη τρομοκρατείται.

Ο Anibal Güleroğlu, ένας από τους συγγραφείς του Milliyet Blog, αξιολόγησε τους παράγοντες που διέπουν την επιτυχία στο άρθρο του σχετικά με τη σειρά. Αναφέροντας ότι ο TRT1 έχει προχωρήσει σε ένα πολύ σημαντικό έργο και εκτιμάται επίσης το αφηγηματικό του στυλ, το άρθρο του Güleroğlu έχει ως εξής:

«Μια άλλη φιλόδοξη παραγωγή του TRT 1 αυτή τη σεζόν,« Once Upon a Time in Cyprus »… Η τηλεοπτική σειρά« Once Upon a Time Çukurova »καταδύεται με μια πολύ επιτυχημένη παράσταση στο ρεύμα της Πέμπτης, όπου το κοινό συγκεντρώνεται στο ATV. Συνεχίζει τον ισχυρισμό του TRT 1 χωρίς να υστερεί.

Παρά την έβδομη θέση στο Σύνολο στην εικόνα που άλλαξε με την απόδοση του The Girl in Glass, κατατάσσεται τρίτη στην ΕΕ και τέταρτη στο γκρουπ ABC. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα υποτίμησης. Επειδή υπάρχει μια πληθώρα τηλεοπτικών σειρών με διάσημο καστ στο ρεύμα της Πέμπτης. Παρόλα αυτά, το “Once Upon a Time in Cyprus” εμφανίστηκε με όλες τις αξιώσεις και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον “Miracle Doctor”, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή σε όλες τις ομάδες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μικρό Πράγμα?

Αναμφίβολα, το περιεχόμενο της σειράς, που κάνει μια ρεαλιστική άποψη της πρόσφατης ιστορίας, και τις θλιβερές σκηνές που αντανακλούν τις δύσκολες συνθήκες του αγώνα για την πατρίδα, έχουν μεγάλη επίδραση σε αυτήν την επιτυχία. Επιπλέον, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο τρόπος να κάνει την παραγωγή να νιώσει την ατμόσφαιρα της περιόδου και τη φυσικότητα των ηθοποιών των παραστάσεων ήταν αποτελεσματική στην απόκτηση εκτίμησης.

Εν συντομία; Το “Once Upon a Time in Cyprus” είναι ένα από τα ξεχωριστά έργα της οθόνης, το οποίο παίρνει το περιστατικό της Κύπρου, στο οποίο η βιομηχανία μυθοπλασίας δεν έχει επικεντρωθεί μέχρι τώρα, και ανοίγει ένα παράθυρο στην πρόσφατη ιστορία! Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι η επιτυχία που έφερε στο TRT 1 και περισσότερο με τη δύναμη του καρπού του. Συγχαρητήρια!”

Αποκλειστικό περιεχόμενο στο κανάλι σας στο YouTube

Εγγραφείτε

Source