Τα γυρίσματα του #TheBachelor έχουν ξεκινήσει στη Ρόδο | … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο δήμος υποστηρίζει αυτήν την παραγωγή, καθώς η προώθηση της Ρόδου είναι μεγάλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα γυρίσματα του The Bachelor and Bachelorette ξεκίνησαν στη Ρόδο, με τη διαφορά ότι δεν είναι για τους Έλληνες, αλλά για τους Σουηδούς. Οι παραγωγοί δύο διάσημων reality show επέλεξαν την όμορφη Ρόδο για μαγνητοσκόπηση και τα επεισόδια, που γίνονται στο Knights Island, είναι για τα σουηδικά 4ο 4ο 7ο τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως διαβάζουμε στον τοπικό ιστότοπο dimokratiki.gr, ο δήμος της Ρόδου υποστηρίζει αυτήν την παραγωγή, καθώς η προβολή της Ρόδου στα σκανδιναβικά μέσα ενημέρωσης θα είναι τεράστια, όπου η διαφήμιση της τηλεοπτικής σειράς έχει ήδη ξεκινήσει, συνεργάζεται στενά με ορισμένα ταξιδιωτικά γραφεία , καθώς και ιδιωτικούς φορείς με: Πολλά πληρώματα έχουν ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου για τον εργένη και μέχρι τα τέλη Ιουνίου για τον εργένη.

Η ιδιαίτερη μοναδικότητα του πτυχίου είναι ότι 2 άνδρες υποβάλλουν αίτηση για 20 υποψηφίους, ένας εκ των οποίων είναι μόνιμος κάτοικος ελληνικής καταγωγής στη Σουηδία. Επιπλέον, βρίσκονται σε μια από τις πιο πολυτελείς βίλες στη Ρόδο, η οποία διαθέτει μεγάλους κήπους, πισίνα και ελικόπτερο. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η παραγωγή λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, όπως ορίζονται από τους κανονισμούς προστασίας Covid-19, τόσο κατά την κίνηση όσο και τη λήψη.

https://www.youtube.com/watch?v=HIoSDROsp0o:

https://www.youtube.com/watch?v=IAcIEM9wG5U:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source