Τα δεδομένα της Πρωτοχρονιάς ανακοινώθηκαν! Η Urfa είναι από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις

Σύμφωνα με τη δήλωση του Turkcell, οι συνδρομητές του Turkcell, οι οποίοι εισήλθαν στη νέα χρονιά στο σπίτι, γνώρισαν μία από τις πιο έντονες περιόδους συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι συνδρομητές της Turkcell είχαν συνολικά 884 εκατομμύρια λεπτά συνομιλίας με τους συγγενείς τους.

Ενώ η τελευταία ημέρα του έτους ήταν η πιο ομιλούμενη ημέρα με 521 εκατομμύρια 566 χιλιάδες λεπτά, οι πιο ομιλούμενες επαρχίες καθορίστηκαν ως Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Αντάλια, Γκαζιαντέπ, Αντάνα, Ντιγιαρμπακίρ και Κοκαέλι.

Ενώ η Κωνσταντινούπολη μίλησε για σχεδόν 123 εκατομμύρια λεπτά, η Άγκυρα έφτασε τα 51 εκατομμύρια, ο Σμύρνη 29 εκατομμύρια και η Bursa έψαξε σχεδόν στα 25 εκατομμύρια λεπτά. Ακολούθησαν αυτές οι επαρχίες η Αττάλεια με 23 εκατομμύρια 373 χιλιάδες λεπτά, η Γκαζιαντέπ με 19 εκατομμύρια 480 χιλιάδες λεπτά, η Αδάνα, ο Ντιγιαρμπακίρ και ο Κοκαέλι με περίπου 19 εκατομμύρια λεπτά χρόνου ομιλίας.

Ο Turkcell μίλησε επίσης στο εξωτερικό για περίπου 795 χιλιάδες λεπτά. Αναζητήθηκαν τα περισσότερα Τουρκμενιστάν προς Τουρκία, Κύπρος, Αφγανιστάν, Γερμανία, Ουζμπεκιστάν και Βουλγαρία. Η Τουρκία που καλεί από το εξωτερικό οι περισσότερες χώρες είναι η Γερμανία, η Κύπρος, το Ιράκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατατάχθηκε ως Ουκρανία και Σερβία.

Οι συνδρομητές της Turkcell χρησιμοποίησαν σχεδόν 22 εκατομμύρια GB δεδομένων για δύο ημέρες

Ενώ πραγματοποιήθηκαν 17 εκατομμύρια λεπτά φωνητικών κλήσεων μέσω της BiP, πραγματοποιήθηκαν 600 χιλιάδες λεπτά βιντεοκλήσεων.

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο νέα συγχαρητήρια μηνύματα εστάλησαν στην πλατφόρμα, ενώ 200 χιλιάδες χρήστες έκαναν 130 εκατομμύρια μηνύματα σε ομάδες συνομιλίας που συμπεριλήφθηκαν.

Οι συνδρομητές του Turkcell, που ζούσαν τη χαρά της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, χρησιμοποίησαν σχεδόν 22 εκατομμύρια GB δεδομένων για δύο ημέρες. Όλο το χριστουγεννιάτικο απόγευμα της Τουρκίας σε σύγκριση με πέρυσι λόγω της χρήσης δεδομένων σε σπίτια έχει αυξηθεί κατά 12 εκατομμύρια GB.

Η Κωνσταντινούπολη κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των κορυφαίων πόλεων στην κυκλοφορία δεδομένων. Οι Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Κοκαέλι, Αττάλεια, Γκαζιαντέπ, Χατάι, Μερσίν και Şanlıurfa ακολούθησαν την Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.

Όσοι προτιμούν να μπουν στη νέα χρονιά παρακολουθώντας τηλεόραση παρακολούθησαν περίπου 396 εκατομμύρια λεπτά TV +.

Source