Τα διαβατήρια BN (O) δεν ισχύουν πλέον για αναγνώριση ή ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ – Μετανάστευση

Χονγκ Κονγκ:

Τα διαβατήρια BN (O) δεν ισχύουν πλέον για αναγνώριση ή ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ

Για να εκτυπώσετε αυτό το άρθρο, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στο Mondaq.com.

Βασικά σημεία

  • Τα διαβατήρια BN (O) δεν ισχύουν πλέον για ταυτοποίηση ή για ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ
  • Τα άτομα με διαβατήριο BN (O) και HKSAR πρέπει να χρησιμοποιήσουν το διαβατήριό τους HKSAR για αεροπορικά ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ
  • Οι κάτοχοι διαβατηρίου BN (O) που δεν είναι Κινέζοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Έγγραφο ταυτότητας για σκοπούς θεώρησης για διεθνή ταξίδια
  • Οι μόνιμες ταυτότητες Χονγκ Κονγκ εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση και την άδεια μετανάστευσης

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι τα διαβατήρια Βρετανικού Εθνικού Υπερπόντιου (BN) δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν ως απόδειξη ταυτότητας ή για ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ.

Ποιες είναι οι αλλαγές;

Από τις 31 Ιανουαρίου 2021, τα διαβατήρια της BN (O) δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτά ως έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα για την άδεια μετανάστευσης ή για τοπική αναγνώριση στο Χονγκ Κονγκ.

Άτομα που διαθέτουν διαβατήριο BN (O) και Ειδική Διοικητική Περιοχή Χονγκ Κονγκ (HKSAR) πρέπει να χρησιμοποιούν το διαβατήριό τους HKSAR για αεροπορικά ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ. Άτομα που δεν είναι Κινέζοι υπήκοοι και έχουν μόνο διαβατήριο BN (O) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Έγγραφο ταυτότητας για σκοπούς θεώρησης εάν θέλουν να ταξιδέψουν διεθνώς.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργοδότες και οι αιτούντες;

Οι μόνιμες ταυτότητες Χονγκ Κονγκ εξακολουθούν να ισχύουν για την αναγνώριση και την άδεια μετανάστευσης στο Χονγκ Κονγκ.

Αρχικά δημοσιεύθηκε από τον απεσταλμένο, Φεβρουάριος 2021

Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου προορίζεται να παρέχει έναν γενικό οδηγό για το θέμα. Θα πρέπει να αναζητήσετε ειδικές συμβουλές σχετικά με τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ: Μετανάστευση από το Χονγκ Κονγκ

Το Πρόγραμμα Μόνιμης Κατοικίας της Μάλτας

Υποστηρικτές του GVZH

Κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό γραμματέα Alex Muscat και τον διευθύνοντα σύμβουλο του MRVA Charles Mizzi στις 12 Ιανουαρίου 2021, δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με ένα νέο πρόγραμμα διαμονής, το οποίο θα τιτλοφορείται «Πρόγραμμα μόνιμης κατοικίας της Μάλτας».

.Source