Τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην πατρίδα μας Mavi, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και των περιβαλλόντων της, προστατεύονται επίσης με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα.

πανό8

Ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ είπε: «Τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην γαλάζια πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και της γύρω περιοχής, προστατεύονται επίσης με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα. Ως εγγυητική χώρα, θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικά μας δικαιώματα, καθώς και τα δικαιώματα των κυπρίων αδελφών και αδελφών μας στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, όπως έχουμε κάνει προηγουμένως. “

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χούλουσι Ακάρ δημοσίευσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα για το νέο έτος.

Ο Akar, στο μήνυμά του, δήλωσε ότι ως οικογένεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ετοιμάζονται για το 2021 με αυξανόμενο κίνητρο, αφήνοντας πίσω τους ένα χρόνο κατά τον οποίο προσπάθησαν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους με σοβαρότητα, ειλικρίνεια, διάλογο και συντονισμό.

Υπογραμμίζοντας ότι περνούν μια ευαίσθητη περίοδο κατά την οποία οι κίνδυνοι και οι απειλές έχουν αυξηθεί παγκοσμίως και η γενική κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο δραματική με τον νέο τύπο επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), δήλωσε ο Akar: «Σε μια τέτοια περίοδο, διασφαλίζουμε την ασφάλεια της πατρίδας μας, της γαλάζιας πατρίδας μας, των ουρανών μας και 83 εκατομμυρίων πολιτών στον κόσμο. Προκειμένου να συμβάλει στην ειρήνη και τη σταθερότητα, προσπαθεί να εκπληρώσει τα καθήκοντα που έχουν αναλάβει όλα τα συνδικάτα και τα θεσμικά όργανα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ειδικά οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ανεξάρτητα από τις ώρες εργασίας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ιδιαίτερα το Feton PKK / YPG και η Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατικών οργανώσεων όπως ο Deas και ευγενείς κάθε είδους απειλές που στρέφονται κατά της ειρήνης και της ασφάλειας του τουρκικού έθνους και ενάντια στον κίνδυνο “Αν πεθάνω ένας μάρτυρας, αν εγώ βετεράνοι” η προσέγγιση με επιμονή και αποφασιστικότητα να πολεμήσει δείχνει τους Mites , σημείωσε τα εξής:

«Στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, οι επιχειρήσεις« Claw »συνεχίζονται αδιάκοπα με μια ολοένα και πιο βίαιη και τέμπο και επιθετική κατανόηση, και ο ηρωικός στρατός μας, εξοπλισμένος με εγχώρια και εθνική αμυντική βιομηχανία-όπλα προϊόντων, δεν κλείνει τα μάτια στους τρομοκράτες. Euphrates Shield (2016), Olive Branch (2018), Peace Spring (2019) και Peace Shield (προκειμένου να τερματιστεί η ύπαρξη YPG και DAESH, για να αποφευχθεί η δημιουργία του τρομοκρατικού διαδρόμου, διασφαλίζοντας έτσι την ειρήνη και την ασφάλεια των συνόρων και του λαού μας, και για την πρόληψη πιθανών μεταναστευτικών κυμάτων και ανθρώπινων τραγωδιών). Ως αποτέλεσμα αυτών των επιχειρήσεων, έχει διασφαλιστεί η ασφάλεια θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων, όπως Κούρδοι, Άραβες, Ασσύριοι, Χαλδαίοι, Αραμάνοι, Χριστιανοί και Ezidis που ζουν στην περιοχή και περισσότεροι από 1 εκατομμύριο συριακοί αδελφοί, περίπου 450 χιλιάδες από αυτούς βρίσκονται στο Idlib, επέστρεψε στη γη του με εθελοντικό, ασφαλή και αξιοπρεπή τρόπο. “

Δηλώνοντας ότι ο αγώνας ενάντια στο FETO συνεχίζεται χωρίς διακοπή, ο Akar έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Η σαφέστερη ένδειξη ότι ο ηρωικός στρατός μας γίνεται ισχυρότερος καθώς απομακρύνεται από αυτήν την ύπουλη οργάνωση είναι οι επιτυχημένες επιχειρήσεις που ξεκίνησαν πολύ σύντομα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και τον αριθμό και το εύρος των επιτυχημένων ασκήσεων που σταδιακά αυξήθηκαν. Ο αγώνας μας ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις θα συνεχιστεί αποφασιστικά έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης.

Εκτός από τις αντιτρομοκρατικές μας δραστηριότητες, τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην γαλάζια πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου και των γύρω περιοχών, προστατεύονται επίσης με αποφασιστικότητα και αποφασιστικότητα. Ως εγγυητική χώρα, θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας, καθώς και τα δικαιώματα των κυπρίων αδελφών μας, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. “

“ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΕΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ”

Ο Hulusi Akar δήλωσε ότι, με τις διμερείς συμφωνίες που συνήφθησαν με τη Λιβύη, ελήφθησαν στρατηγικά σημαντικά μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και των συμφερόντων και των δύο χωρών στη Μεσόγειο, καταγράφηκε η θαλάσσια δικαιοδοσία και αποδείχθηκε σαφώς ότι δεν θα επιτρέπονται “θάνατοι” στην περιοχή και μια συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας. Ανέφερε ότι τα στρατεύματα μέσα του παρείχαν υποστήριξη υγείας και ανθρωπιστικής βοήθειας στους Λιβύους, καθώς και στρατιωτική εκπαίδευση και συμβουλευτική.

ιστορία μεταξύ των δύο χωρών, λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικές και οικονομικές καθιερωμένες σχέσεις, την κατάπαυση του πυρός της Λιβύης και τη συνέχιση της διαδικασίας πολιτικού διαλόγου, αυτή η διαδικασία στο τέλος Akara δηλώνοντας ότι είναι σημαντικό για την Τουρκία να διασφαλίσει τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας, είπε το μήνυμα του κακού ErdUrdU:

“Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους Λιβύους αδελφούς και αδελφές μας για το” One Libya “, το οποίο είναι ενωμένο με την κατανόηση ότι η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους. Ένα άλλο από τα πιο σημαντικά πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας μας και το 2020 είναι ότι οι αδελφοί μας του Αζερμπαϊτζάν καταλαμβάνουν τη δική τους γη για 44 ημέρες. Διήρκεσε, αλλά 44 χρόνια και μετά από αυτό ακόμη και για να μιλήσουμε για «Ενιαίες Εσωτερικές Επιχειρήσεις» και ανέκαμψε από την αρμενική κατοχή. Το Αζερμπαϊτζάν, η υποστήριξή μας που δίνουμε σε ένα έθνος οι ένδοξες νίκες οδήγησαν σε δίκαιο αγώνα, απελευθερώνοντας εδάφη που καταλήφθηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ έχει συμβάλει σημαντικά. ειρήνη στην περιοχή για τη συμφιλίωση σύμφωνα με την καθιέρωση για την ειρήνη και τη σταθερότητα της διευκόλυνσης είναι συνεχής συντονισμός για την έναρξη των δραστηριοτήτων του Κοινού Κέντρου. Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν δύο κράτη, ένα έθνος “σε θλίψη με κατανόηση και υπερηφάνεια για ένα και από κοινού. Τουρκία, μέχρι τότε κάθε δυνατότητα Θα είναι με τους αδελφούς μας στο Αζερμπαϊτζάν

Τονίζοντας ότι συνέχισαν τον αγώνα ενάντια στον κοραναϊό χωρίς συμβιβασμούς από την πρώτη ημέρα εκτός από όλες αυτές τις δραστηριότητες, ο Akar είπε, “Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ένας από τους πιο επιτυχημένους στρατούς στον αγώνα κατά του κοροναϊού, ανέλαβε τα καθήκοντα και τις ευθύνες της στις περιοχές της επιχείρησης, στα πλοία, τους στόλους χωρίς να προκαλέσει διαταραχή. εκπληρώνει με επιτυχία. ” βρήκε την αξιολόγηση.

“ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΥΞΟΝΤΑΙ”

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ακάρ χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις για τους στρατιώτες, τους οποίους ονόμασε «όπλα και συνάδελφοι» στο μήνυμά του:

“Ο κ. Διεθνείς σχέσεις υπό την ηγεσία του Προέδρου μας δεν επηρεάζουν πλέον και τα συμφέροντα της Τουρκίας, η οποία έχει γίνει θέμα επεκτείνεται με κάθε μέρα, φυσικά καθήκον και η ευθύνη μας αυξάνεται. Σε αυτό το πλαίσιο, αναδύεται από την αγκαλιά του ευγενούς έθνους μας, το παρελθόν δόξα και γεμάτο δόξα Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, μόνο στη χώρα μας Ο ένδοξος στρατός μας αγωνίζεται για την ειρήνη και την ασφάλεια του ευγενούς έθνους μας, αλλά και για την ειρήνη και την ασφάλεια των φίλων μας, των αδελφών μας, των καταπιεσμένων και των ταλαιπωρημένων χωρών. Ο ένδοξος στρατός μας βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν, τη Λιβύη, το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν εντός του πεδίου των Ηνωμένων Εθνών, του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΕ και των διμερών συμφωνιών Δούλεψε επιμελώς για να συμβάλει στην παγκόσμια και περιφερειακή ειρήνη στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κατάρ, τη Σομαλία, το Σουδάν και πολλές άλλες γεωγραφίες. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, από τον Σουλτάνο Άλπαρσλαν έως τον Γκάζι Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ για χίλια χρόνια. Τιμούμαι με σεβασμό όλους τους πρεσβύτερους και διοικητές μας που συνέβαλαν και συνέβαλαν στην επίτευξή μας μέχρι σήμερα σε αυτήν τη γη που είναι η πατρίδα μας.

Θυμόμαστε τους αγίους μας μάρτυρες, τους ηρωικούς βετεράνους μας που πέρασαν στην αιωνιότητα για άλλη μια φορά με έλεος και ευγνωμοσύνη. Θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στους ηρωικούς βετεράνους μας που είναι ζωντανοί και στις πολύτιμες οικογένειες των μαρτύρων και των βετεράνων μας. Εύχομαι στους πολύτιμους συντρόφους μου στην αγκαλιά, που εργάζονται με ηρωισμό και θυσίες στη γη, τη θάλασσα και τον αέρα, στη χώρα, πέρα ​​από τα σύνορα και σε διάφορες γεωγραφίες του κόσμου, με ηρωισμό και θυσία, και να φιλήσω καθένα από αυτά στο μέτωπό τους. Εύχομαι σε όλο το προσωπικό μας, τους βετεράνους, τους συνταξιούχους, τις δυνάμεις ασφαλείας και τις οικογένειές τους και τις πολύτιμες οικογένειες των μαρτύρων μας με τα πιο ειλικρινά συναισθήματα υγείας, ευτυχίας και ευεξίας στη νέα χρονιά. “

πανό134


Ενημερώθηκε στις: 31 Δεκεμβρίου 2020, 16:49

Source