Τα “δυναμικά στοιχεία ελέγχου” συνεχίζονται υπό την απαγόρευση κυκλοφορίας – Gazete Demokrat

Εντός του πεδίου εφαρμογής της απαγόρευσης απαγόρευσης που επιβλήθηκε σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το «Μερικό κλείσιμο», οι ομάδες της επαρχιακής αστυνομίας του Σμύρνης πραγματοποίησαν επιθεωρήσεις σε όλη την πόλη.

Στο πλαίσιο του «εντατικού δυναμικού ελέγχου» που εφαρμόστηκε κατά τη διαδικασία μερικού κλεισίματος, οι αστυνομικές ομάδες έλεγξαν εάν οι χώροι εργασίας συμμορφώνονται με τις ώρες κλεισίματος.

Οι ομάδες που συνδέονται με το Επαρχιακό Αστυνομικό Τμήμα Konak επιθεώρησαν τους χώρους εργασίας στην Πλατεία Gündoğdu και στην οδό Kıbrıs Şehitleri και προειδοποίησαν τους χώρους εργασίας που δεν έκλεισαν ακόμη και μετά τις 18:00.

Οι ομάδες, οι οποίες ελέγχουν επίσης τις εγκαταστάσεις διαμονής στην περιοχή, προειδοποίησαν τους πολίτες ότι πλησιάζει η ώρα του περιορισμού.

Οι αστυνομικές ομάδες προειδοποίησαν τους πολίτες που βρίσκονταν στο δρόμο μετά τις 19:00. Οι ομάδες, που έκαναν αυστηρότερες τις επιθεωρήσεις τους στο κορδόνι, ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησε ο περιορισμός των οχημάτων της αστυνομίας με μεγάφωνο.

Κατά τον έλεγχο κατά πόσον οι πολίτες στους δρόμους εξαιρούνται από τον περιορισμό, παρατηρήθηκε ότι οι δρόμοι και οι λεωφόροι σιωπήθηκαν με τις προσπάθειες των ομάδων.

Από την άλλη πλευρά, παρατηρήθηκε πυκνότητα κυκλοφορίας στις κύριες αρτηρίες πριν από τις 19:00 όταν ξεκίνησε ο περιορισμός.

Source