Τα εγκαίνια της «Έκθεσης Καλών Τεχνών Φεβρουαρίου» πραγματοποιείται την Τετάρτη 3 Μαρτίου

Τα εγκαίνια της «Έκθεσης Καλών Τεχνών Φεβρουαρίου», στην οποία θα συμμετέχουν 40 έργα 20 βραβευμένων καλλιτεχνών, ανακοινώθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου, η οποία είχε ανακοινωθεί προηγουμένως ως 24 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση που θα ανοίξει στο Εκθεσιακό Κέντρο Νοσοκομείου Near East University θα συγκεντρώσει τα έργα των καλλιτεχνών στους τομείς της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της κεραμικής, της ζωγραφικής και της φωτογραφίας. Την έκθεση, η οποία είναι επίσης η 370η έκθεση του Κυπριακού Μουσείου Μοντέρνων Τεχνών, επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Σχολής Καλών Τεχνών και Σχεδίων του Πανεπιστημίου Near East και διευθυντής του Μουσείου Τέχνης Günsel Δρ. Ο Erdogan Ergun το κάνει.

Ανάδοχος Δρ. Erdoğan Ergün: “Δημιουργήσαμε την έκθεση του Φεβρουαρίου πραγματοποιώντας τις καλλιτεχνικές μας παραγωγές υπό την ψυχολογία της αβεβαιότητας και του περιορισμού που δημιουργήθηκε από την πανδημία.”

Ανάδοχος Δρ. Ο Erdogan Ergun, για την έκθεση ειδικά προετοιμασμένη για το Κυπριακό Μουσείο Μοντέρνων Τεχνών, δήλωσε: λίγο, πραγματοποιώντας τις καλλιτεχνικές μας παραγωγές υπό την ψυχολογία της αβεβαιότητας και του περιορισμού που δημιουργήθηκε από την πανδημία. Δημιουργήσαμε την έκθεση μας για τον Φεβρουάριο ».

.Source