Τα ΗΑΕ υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με Έλληνες


Νέο μήνυμα: Τα ΗΑΕ υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με Έλληνες


λογότυπο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, ΤΕΤΑΡΤΗ

Μνημόνιο υπεράσπισης και στρατιωτικής συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η ελληνική διοίκηση και οι υπουργοί Άμυνας των ΗΑΕ υπογράφουν μνημόνιο μέσω τηλεδιάσκεψης

13.01.2021 18:16:00

Τα ΗΑΕ υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με Έλληνες

Τα ΗΑΕ υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με Έλληνες

Μνημόνιο υπεράσπισης και στρατιωτικής συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η ελληνική διοίκηση και οι υπουργοί Άμυνας των ΗΑΕ υπέγραψαν το μνημόνιο μέσω τηλεδιάσκεψης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης δήλωσε ότι επιθυμούν να δημιουργήσουν αμοιβαία επωφελής συνεργασία μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων των δύο χωρών. Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου Άμυνας, θα πραγματοποιηθούν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και συναντήσεις για τη βελτίωση της επιχειρησιακής συνεργασίας στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε με τα ΗΑΕ. Η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε προηγουμένως υπογράψει συμφωνίες με τους στρατούς της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και του Ισραήλ για την οργάνωση κοινής στρατιωτικής εκπαίδευσης. Τα ΗΑΕ πραγματοποίησαν επίσης κοινή αεροπορική και θαλάσσια άσκηση με την Αίγυπτο τον Νοέμβριο. Μετά τις πολιτικές της Τουρκίας σχετικά με τις δραστηριότητες εξερεύνησης φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο και την Ελλάδα, η περιοχή θα ενισχύσει τις σχέσεις της με χώρες στον τομέα της αμυντικής πολιτικής που είχε αρχίσει να υιοθετεί.

λογότυπο

λογότυπο

Μπέσιολ Μαχ. 502. Σοκ. Όχι: 6/1
Kucukcekmece / Κωνσταντινούπολη

Τηλέφωνο: (212) 425 10 66
Φαξ: (212) 424 69 77
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]


Το WhatsApp έχει: (0542) 289 52 85

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται για λογαριασμό του Yeni Μήνυμα: © 1996-2021

Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, η αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου του ιστότοπου φυσικά ή ηλεκτρονικά χωρίς έγγραφη άδεια μπορεί να τους θέσει υπό νομική υποχρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τηλέφωνο ή email. Κάθε νομική, οικονομική ή ηθική ευθύνη που ενδέχεται να προκύψει λόγω των στηλών στην εφημερίδα μηνυμάτων Yeni ανήκει στον σχετικό αρθρογράφο και η εφημερίδα μηνυμάτων Yeni δεν φέρει καμία ευθύνη.

Source