Τα θύματα συνελήφθησαν και ξυλοκοπήθηκαν σε υπόθεση ναρκωτικών, I KATHIMERINI, kathimerini.com.cy

Ένας 42χρονος και ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθησαν σήμερα σε σχέση με μια υπόθεση ναρκωτικών και ξυλοδαρμό ενός 40χρονου άνδρα. Συνελήφθη επίσης το θύμα της υπόθεσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες ο 40χρονος άνδρας ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που τον χτύπησαν στο πρόσωπο με σιδερένια γροθιές.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαγνώστηκε με όγκο της μύτης και του άνω χείλους και απολύθηκε μετά τη λήψη πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τον 40χρονο άνδρα, οι δύο ύποπτοι τον πλησίασαν και του ζήτησαν να παραδώσει μια ποσότητα ναρκωτικών σε αντάλλαγμα συνολικού μικτού βάρους 143 γραμμαρίων, την οποία δέχθηκε.

Χθες, η αστυνομία συνέλαβε έναν 42χρονο, έναν 43χρονο, για συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, προμήθεια χρημάτων, απειλή να απαιτήσει χρήματα και επίθεση που προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη.

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο το πρωί, όπου τέθηκαν υπό κράτηση για έξι ημέρες και η αστυνομία άρχισε να συλλαμβάνει έναν 40χρονο άνδρα σε σχέση με μια υπόθεση ναρκωτικών.

,Source