Τα καλύτερα μέρη στο εξωτερικό για να αγοράσετε το δεύτερο σπίτι σας

Το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε το δεύτερο σπίτι σας είναι κάπου όπου θέλετε να περάσετε μια απόδραση, διακοπές ή τη συνταξιοδότησή σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι το μέρος που σας δίνει μερικές από τις καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες και μια καλή απόδοση της επένδυσής σας. Ένα σπίτι στο εξωτερικό που διαχειρίζεται με λογική φροντίδα αφορά την ασφαλέστερη επένδυση στον κόσμο. Έχει αποδειχθεί αλήθεια για πολλούς αγοραστές σπιτιού HNI. Τα περισσότερα από τα άτομα υψηλής αξίας είναι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά για δουλειά / επιχείρηση, επενδύουν σε ένα δεύτερο σπίτι στο εξωτερικό για να φροντίσουν τις απαιτήσεις τους σε σχέση με επαγγελματικές συναντήσεις ή ταξίδια αναψυχής.

Το Λονδίνο είναι συνήθως η νούμερο 1 επιλογή για τους επενδυτές. Είναι μια φιλική προς τις επιχειρήσεις τοποθεσία και είναι αναμφίβολα ένα μέρος που θα αποφέρει την επένδυσή σας, καθώς οι νομισματικές διακυμάνσεις είναι περιορισμένες και παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και ασφάλειας. Στο Λονδίνο, μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα ακινήτων, όπου ο επενδυτής μπορεί να διαλέξει, και ως εκ τούτου να καλύψει τις ανάγκες του / της. Επιπλέον, εάν κάποιος επιθυμεί να νοικιάσει την ιδιοκτησία του, οι επιστροφές ενοικίου τείνουν να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Το Λονδίνο είναι μια πόλη με μερικά από τα καλύτερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια παγκοσμίως και συχνά τα HNI επιλέγουν να αγοράσουν ένα ακίνητο προκειμένου τα παιδιά τους να σπουδάσουν ή να βρουν δουλειά εκεί. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το Λονδίνο ως μέρος για να αγοράσουν το δεύτερο σπίτι τους. Είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζήσετε, να εργαστείτε, να σπουδάσετε και να απολαύσετε τη ζωή.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η Κύπρος, το νησί με πάνω από 300 ηλιόλουστες μέρες, έχει γίνει επιλογή και για τους Ινδούς. Σχεδόν το 40% των ακινήτων που πωλούνται στην Κύπρο αγοράζονται από ξένους επενδυτές. Το επίπεδο ανεργίας είναι από τα χαμηλότερα, με αποτέλεσμα την αύξηση της ζήτησης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Οι χαμηλοί φόροι, η χαμηλή κυκλοφορία και η σχετική συμφόρηση και η πολύ υψηλή ποιότητα ζωής οδήγησαν πολλούς ΥΦΑ να αποκτήσουν μόνιμη κατοικία στο νησί. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που κάνουν τους επενδυτές εκτός ΕΕ να θεωρούν την Κύπρο ως βάση τους είναι η γεωστρατηγική τοποθεσία του νησιού. Η Κύπρος βρίσκεται στο κέντρο μεταξύ τριών ηπείρων. Αφρική, Ευρώπη και Ασία. Η μοναδική του θέση στο χάρτη του επιτρέπει να θεωρηθεί ως ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο, που δραστηριοποιείται στη διευκόλυνση της αποστολής εμπορευμάτων εντός και εκτός Ευρώπης.

Επιπλέον, τα φορολογικά οφέλη στην Κύπρο είναι εξαιρετικά ευνοϊκά υποστηρίζοντας τις επενδύσεις στη χώρα. Με εταιρικό φορολογικό συντελεστή τόσο χαμηλό όσο 12,5%, και για όσους διαμένουν μόνιμα στο όμορφο νησί υπάρχει μηδενικός φόρος στα παγκόσμια κέρδη για 17 χρόνια. Οι εξοικονομήσεις που γίνονται μέσω αυτών των φορολογικών πληροφοριών θα βοηθήσουν στη διευκόλυνση περισσότερης ανάπτυξης για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις σας. Η Κύπρος επιτρέπει επίσης ένα ισχυρό σχέδιο διαδοχής αυτών των επενδύσεων, επιβάλλοντας φόρο κληρονομιάς 0%. Αυτό επιτρέπει στις επενδύσεις σας σε ακίνητα να μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Η Κύπρος παρέχει επίσης υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πανεπιστήμια που συνεργάζονται με μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Imperial College καθώς και το Πανεπιστήμιο St. George’s London (Ιατρικό Πρόγραμμα). Το κόστος της εκπαίδευσης στην Κύπρο είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με το κόστος σε άλλες χώρες εντός της ΕΕ.

Τα νησιά της Καραϊβικής της Γρενάδας, της Ντομίνικα και του Αγίου Χριστόφορου είναι άλλοι δημοφιλείς επενδυτικοί και τουριστικοί προορισμοί για πολλούς, έχουν δει αύξηση των τιμών των ακινήτων με την πάροδο των ετών. Το κύριο πλεονέκτημα για τους επενδυτές εδώ είναι τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστήματα προσωπικού φόρου, καθιστώντας αυτές τις μικρές χώρες ιδανικές για τα ΑΕΕ.

Δεδομένης της τρέχουσας τάσης λόγω της πανδημίας, το «επενδυτικό θέμα» έχει μετατοπιστεί από το να ζήσει μια ζωή με διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια σε ένα πιο ολιστικό όραμα της μετάβασης σε μια βάση που περιλαμβάνει ασφάλεια, πρόσβαση σε ισχυρή υγειονομική περίθαλψη και ποιοτική εκπαίδευση μαζί με εξωτικός τρόπος ζωής και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Αυτοί οι προορισμοί κατάφεραν να αναδειχθούν πιο πρακτικοί και κερδοφόροι για αγοραστές από δεύτερο σπίτι.

Nish Bhatt, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Millwood Kane International

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικά δελτία νομισματοκοπείου

* Εισαγάγετε ένα έγκυρο email

* Σας ευχαριστούμε που εγγραφήκατε στο newsletter μας.

.Source