Τα καλύτερα παιχνίδια του 2020 και οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις

Προσπαθώντας να επιβιώσετε με τους μισθοφόρους φίλους σας ενώ ένα δηλητηριώδες αέριο σας περιβάλλει …

Πολλοί άνθρωποι προσκολλήθηκαν στη ζωή με παιχνίδια που προσφέρουν αυτές και παρόμοιες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το πρόγραμμα παιχνιδιών του BBC Press X To Continue εξέτασε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που ξεχώρισαν το 2020, όταν τα παιχνίδια ήταν τόσο σημαντικά.

Τα καλύτερα παιχνίδια που πιθανώς δεν έχετε ακούσει

Μαζί με παιχνίδια όπως το FIFA, το Fortnite και το Call of Duty που είναι γνωστά σε όλους τους παίκτες, λιγότερο γνωστά παιχνίδια φέτος προσέλκυσαν επίσης ανθρώπους.

Το Little Orpheus, που εργαζόταν σε κινητές συσκευές, ήταν ένα από αυτά. “Ήταν σαν ο Pixar να κάνει ένα παιχνίδι”, λέει ο κωμικός Glenn Moore.

Το Journey to the Savage Planet είναι επίσης στη λίστα ως ένα πολύχρωμο παιχνίδι περιπέτειας που μπορεί να παιχτεί μόνο του ή με έναν φίλο.

Μεταδίδοντας το παιχνίδι στο Twitch, ο Inel Tomlinson λέει ότι του αρέσει το ασυνήθιστο περιβάλλον και η ιστορία γεμάτη δράση στο παιχνίδι.

Αν και έχει ληφθεί από 17 εκατομμύρια άτομα, ίσως να μην έχετε ακούσει για το δωρεάν παιχνίδι ρόλων Genshin Impact.

Η όμορφη αισθητική και ο εξερευνητικός κόσμος του παιχνιδιού μπήκαν σε αυτήν τη λίστα.

Τα καλύτερα παιχνίδια για απαγόρευση κυκλοφορίας

Ανάμεσα σε εμάς, που προσπαθούσε να βρει έναν σαμποτέρ στην ομάδα, ενώ σε μια αποστολή να επισκευάσει ένα διαστημόπλοιο, ήταν πολύ δημοφιλής σε ομάδες φίλων φέτος.

Ανάμεσα σε εμάς, το οποίο επίσης παίζεται συχνά από διαδικτυακές ροές, εμφανίστηκε επίσης πρόσφατα στο Nintendo Switch.

Πολύ απλό στο παιχνίδι, αυτό το παιχνίδι επαινείται για την ικανότητά του να φέρνει κοντά φίλους και οικογένειες.

Ένα άλλο παιχνίδι στη λίστα είναι ο Άδης. Το παιχνίδι ρόλων δράσης έχει ένα εθιστικό στυλ παιχνιδιού και ένα εύκολο στην αναπαραγωγή σχήμα.

Το Call of Duty: Warzone είναι επίσης στη λίστα επειδή φέρνει τους φίλους μαζί σε μια εποχή που η επικοινωνία είναι τόσο σημαντική.

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι, που κατεβάστηκε περισσότερες από 70 εκατομμύρια φορές, προκάλεσε πολλούς ανθρώπους να επανασυνδέσουν τις κονσόλες τους στις τηλεοράσεις τους.

Μεγαλύτερες απογοητεύσεις

Ο δημοσιογράφος παιχνιδιών Shay Thompson λέει ότι η μεγαλύτερη απογοήτευση φέτος ήταν η ακύρωση όλων των εκθέσεων παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις απογοητεύσεις του με τα παιχνίδια, υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι που είναι μακράν ο νικητής σε αυτόν τον τομέα.

Αν έχετε παρακολουθήσει πρόσφατα τις ειδήσεις του παιχνιδιού, έχετε καταλάβει ποιο παιχνίδι εννοώ.

Τα καλύτερα παιχνίδια

Ξεχωρίζουν δύο παιχνίδια που θα μπορούσαν να είναι το καλύτερο παιχνίδι του 2020. Ένα από αυτά είναι το χαριτωμένο νησιωτικό παιχνίδι της Nintendo Animal Crossing και το The Last of Us Part 2, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Playstation.

Δεν κυκλοφόρησε φέτος κανένα άλλο παιχνίδι που κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Ενώ ο πρώτος επαινέθηκε για την αίσθηση ότι πηγαίνει μακριά και δείχνει τον κόσμο ως καλύτερο μέρος, ο δεύτερος επαινέθηκε για τη δραματική αφήγηση, την πρωτοποριακή ανάπτυξη χαρακτήρων και τον συναισθηματικό αντίκτυπο μετά το έργο.

Source