Τα καταστήματα της Anexartisias Street προσελκύουν μερικούς πελάτες πριν από το τέλος του έτους

Η πανδημία αλλά και η κακή επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου ανάγκασαν τις περισσότερες επιχειρήσεις να παραμείνουν κλειστές ακόμη και τον Δεκέμβριο, που είναι ο πιο εμπορικός μήνας του έτους.

Ωστόσο, τα καταστήματα στον πιο ιστορικό εμπορικό δρόμο της Λεμεσού, στην οδό Anexartisias, είχαν μερικούς πελάτες πριν από τις διακοπές.

Ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος των καταστημάτων Kristis Demetriou είπε ότι «αισθανόμαστε τυχεροί αφού καταφέραμε να διατηρήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά υπό αυτές τις άνευ προηγουμένου συνθήκες».

Σημείωσε επίσης ότι μερικά από τα γεγονότα που έφεραν τους καταναλωτές στην οδό Anexartisias είναι ότι φέτος τα εμπορικά κέντρα είναι κλειστά, καθώς και το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για ψώνια. Επιπλέον, οι άνθρωποι ήταν υπό πίεση για εννέα μήνες, οπότε τώρα με την εμφάνιση του εμβολίου έγιναν αισιόδοξοι και επέστρεψαν στα καταστήματα.

Σημείωσε επίσης ότι σε ορισμένα καταστήματα οι πωλήσεις ήταν σχεδόν ίδιες με πέρυσι, κάτι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια επιβίωσης.

(φιλένιουζ)

Source