Τα κομμάτια του κοσμήματος γάμου άλλαξαν! Θα ληφθεί και θα εγκατασταθεί από το Διαδίκτυο

Η εταιρεία λογισμικού που ιδρύθηκε από τρεις νέους στο Hacettepe Teknokent ανέπτυξε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ονομασία “Goldtag” που επιτρέπει την αγορά και τη χρήση κοσμημάτων γάμου στο Διαδίκτυο.

Οι γάμοι έχουν επίσης επηρεαστεί αρνητικά από τον νέο τύπο επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19), ο οποίος επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία και προκαλεί περιορισμούς στην καθημερινή ζωή.

Ενώ η λεκτική ψυχαγωγία και οι γιορτές με saz, που πραγματοποιήθηκαν με το πλήθος των επισκεπτών, απαγορεύτηκαν στο πλαίσιο των επιδημικών μέτρων, οι γάμοι που περιορίστηκαν σε 1 ώρα οργανώθηκαν ως γάμοι.

Οι τελετές κοσμήματος σε γάμους που παρακολουθούνται από ορισμένο αριθμό επισκεπτών αποτελούν πρόβλημα τόσο για ζευγάρια όσο και για επισκέπτες.

Η εταιρεία λογισμικού που ιδρύθηκε από τρεις νέους στο Hacettepe Teknokent έχει εφαρμόσει την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου με το όνομα “Goldtag” για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα.
Η εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την αγορά και τη φθορά κοσμημάτων γάμου στο Διαδίκτυο, προσφέρει στους χρήστες της μια υπηρεσία αγοράς και πώλησης χρυσού 24/7 που είναι ενσωματωμένη σε τράπεζες.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ QR

Ο Dolunay Sabuncuoğlu, ιδρυτικός συνεργάτης της εταιρείας, δήλωσε στο Anadolu Agency (AA) ότι το Goldtag έγινε λήψη και χρήση από το App Store και το Google Play και ότι η εφαρμογή αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου με τραπεζική υποδομή.

Το επιχειρηματικό σχέδιο της Κεντρικής Τράπεζας της Δημοκρατίας της Τουρκίας (CBRT) εγκρίθηκε, τονίζοντας ότι ο Sabuncuoğlu, έδωσε τις ακόλουθες πληροφορίες:

“Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν με ασφάλεια χρυσό σε προσιτή τιμή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω Goldtag με εντολή χρημάτων / ΗΜΧ ή πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες. Το ποσό αγοράς ξεκινά από 0,1 γραμμάρια και συνεχίζεται σε γραμμάρια, τέταρτο, μισό και πλήρες χρυσό. Έχει καθαρότητα 995/1000 και φυλάσσεται στα χρηματοκιβώτια της Τράπεζας Συμμετοχής Kuveyt Turk. Οι χρήστες ανοίγουν έναν τίτλο για εκδηλώσεις όπως γάμους, γάμους περιτομής, γενέθλια, εμφάνιση μωρών και αποδέχονται κοσμήματα και δώρα. Ο τίτλος και το περιεχόμενο της δημιουργημένης εκδήλωσης μπορούν να κοινοποιηθούν σε φίλους μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το WhatsApp, το Instagram και το Facebook. ή μοιραστείτε το με τους συγγενείς τους και λάβετε τα δώρα τους μέσω Goldtag με τη βοήθεια ενός κωδικού QR ή ενός γάμου. “

ΣΤΟΧΟΣ ΦΥΣΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο Sabuncuoğlu είπε ότι η εφαρμογή, η οποία προσέλκυσε μεγάλη προσοχή με την επίδραση της ρύθμισης που έγινε στους γάμους λόγω των μέτρων επιδημίας Kovid-19, κατεβάστηκε πάνω από χίλιες σε 15 ημέρες.

Αναφέροντας ότι οι γάμοι, τα γενέθλια και οι εικονικές μέρες χρυσού οργανώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Sabuncuoğlu είπε, “Είμαστε ένα από τα τρία ιδρύματα που προσφέρουν τις πιο προσιτές τιμές στη χώρα μας όσον αφορά τη διαφορά μεταξύ αγοράς και πώλησης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από αυτήν την άποψη, προσφέρουμε στους χρήστες ένα πλεονέκτημα. Στο μέλλον, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε περαιτέρω την εφαρμογή Goldtag. Στο πλαίσιο αυτό, θα λάβουμε μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής παράδοσης χρυσού. ” μίλησε.

.Source