Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του East East επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Tatlısu Hayri Orcan

Αναπληρωτής Πρύτανης για την Ανατολική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Δρ. Murat Tüzünkan, Επικεφαλής της Μέσης Ανατολικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Asım İdris, Επικεφαλής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Near East Ertan Aligüllü, Dr. Suat Günsel Kyrenia College Director Sermin Mine Haydar και Dr. Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Suat Günsel Girne İzzet Yılmaz, η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσκεψη στον δήμαρχο Tatlısu Hayri Orcan, Dr. Ο Suat Günsel έδωσε πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Κολλεγίου Κερύνειας.

Hayri Orcan: “Μια σημαντική επένδυση που θα εκτιμηθεί …”

Εκφράζοντας ότι οι επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Εγγύς Ανατολή στην εκπαίδευση και την υγεία πρέπει να εκτιμηθούν, ο δήμαρχος Tatlısu Hayri Orcan δήλωσε ότι οι επενδύσεις που πραγματοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης είναι οι πιο αποτελεσματικές επενδύσεις.

Ο δήμαρχος Orcan δήλωσε ότι η Εγγύς Ανατολή αποδίδει σημασία στον προσδιορισμό των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση και στην κίνηση διάδοσης της εκπαίδευσης σε κάθε μέρος της χώρας και είπε ότι αυτές οι επενδύσεις θα φέρουν την ποιότητα της εκπαίδευσης της χώρας σε ένα νέο επίπεδο. Ο Orcan είπε, “Η Εγγύς Ανατολή, όπου εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα σπουδών ευρείας βάσης που αποδίδει σημασία στις ξένες γλώσσες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις επιστημονικές και τεχνικές δεξιότητες, εξετάζει τους παράγοντες που διέπουν την επιτυχία στην εκπαίδευση και την ενσωμάτωσή της στην εκπαίδευση της χώρας θα ήταν μια χρήσιμη μέθοδος για την αποκάλυψη των δυνατοτήτων των παιδιών μας.”

Λέγοντας ότι η οικογένεια Günsel διαδραματίζει πρωτοπόρο ρόλο στην ανάπτυξη καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στη χώρα με τα μουσεία που είναι εγκατεστημένα, ο Hayri Orcan ανέφερε ότι έχουν έργα που σχετίζονται με την τέχνη και τα μουσεία ως δήμο. Ο δήμαρχος Tatlısu Orcan είπε: «Η προσέλκυση του Near East College, που υποστηρίζει την εκπαίδευση τέχνης με άλλους επιστημονικούς κλάδους, στην περιοχή θα προσθέσει ομορφιά και πολιτιστική αξία στην περιοχή»

Ανάδοχος Δρ. Murat Tüzünkan: “Θα φέρουμε την ειδική εκπαίδευση της Εγγύς Ανατολής στα παιδιά της Girne.”

Αναπληρωτής Πρύτανης για την Ανατολική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Δρ. Στην ομιλία του, ο Δρ Murat Tüzünkan, ο Δρ. Suat Günsel Kyrenia College, η γλωσσική εκπαίδευση, ο κοινωνικός και φυσικός εξοπλισμός και οι αρμόδιοι καθηγητές με εμπειρία στον τομέα, ο Δρ. Ο Suat Günsel είπε ότι το Girne College θα κάνει τη διαφορά στην περιοχή της Κερύνειας και στη ζωή παιδιών από την Girne.

Αναφέροντας ότι τόσο η περιοχή της Κερύνειας θα αναζωογονηθεί και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες απασχόλησης, Assoc. Ο Tüzünkan είπε, “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την κατάλληλη εκπαίδευση της Εγγύς Ανατολής στα παιδιά της Girne και να συμβάλλουμε στην επένδυση στην περιοχή της Κερύνειας”.

Asım İdris: “Μεταφέρουμε την εκπαιδευτική μας προσέγγιση στην Κερύνεια …”

Ο επικεφαλής της εκπαίδευσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Near East Asım İdris ήταν επίσης Dr. Ο Suat Günsel μίλησε για την εκπαιδευτική προσέγγιση του Κολλεγίου Girne. Εξηγώντας ότι τα γερμανικά και τα γαλλικά θα προσφερθούν επίσης ως η δεύτερη επιλογή ξένων γλωσσών στο κολέγιο, όπου θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα σπουδών Cambridge και Pearson Edexcel, ο Asımn İdris δήλωσε: «Σύμφωνα με τα επίπεδα των μαθητών, μελέτες one-to-one, μελέτες ενίσχυσης σχολείων, προετοιμασίες εξετάσεων IGCSE και GCE, καθώς και αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. «Θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας ως ευπροσάρμοστα άτομα που ωφελούν την κοινωνία στην οποία ζουν».

Ertan Aligüllü: “Η εκπαίδευση ξένων γλωσσών ξεκινά από τα βασικά …”

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Near East Ertan Aligüllü τόνισε ότι ξεκίνησαν την εκπαίδευση ξένων γλωσσών από την αρχή. Δρ. Υπενθυμίζοντας ότι το Κολλέγιο Suat Günsel Kyrenia θα ξεκινήσει την εκπαίδευση σε νηπιαγωγεία και προσχολικές μονάδες τον Φεβρουάριο του 2021, το Aligüllü, διοργανώνοντας εργαστήρια αγγλικής και δίγλωσσης εκπαίδευσης, γαλλικά, μυαλό και αξίες εκπαίδευσης, τέχνης, επιστήμης και μουσικής, θα δώσει σε κάθε μαθητή σε βάθος γνώση τουλάχιστον μιας τέχνης και ενός αθλητικού τομέα. και είπε ότι θα το κάνουν επιδέξιο.

.Source