Τα μέρη για φαγητό και ποτό θα παραδώσουν το Ραμαζάνι

Σπάζοντας νέα στην ημερήσια διάταξη … Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι “θα παραδοθούν μέρη για φαγητό και ποτό το Ραμαζάνι”

Το Υπουργείο Εσωτερικών απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις εγκυκλίους σχετικά με νέους περιορισμούς και μέτρα που δημοσιεύονται στη διαδικασία καταπολέμησης του νέου τύπου κοροναϊού.

Ένα νέο έχει προστεθεί σε συχνές ερωτήσεις.

Υπουργείο Εσωτερικών “Οι χώροι φαγητού και κατανάλωσης θα δέχονται πελάτες στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού;” Απάντησε στην ερώτησή του στον επίσημο ιστότοπο και πρόσθεσε την ερώτηση στις “συνήθεις ερωτήσεις” του.

Ερώτηση 13. Θα γίνουν δεκτοί πελάτες στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού;

Απάντηση 13: Όπως εξήγησε ο Πρόεδρός μας μετά την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, οι χώροι φαγητού και ποτού θα λειτουργούν σε βάση αναμονής κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην εγκύκλιο μας που θα δημοσιευθεί μετά την αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Όπως σε ολόκληρο τον μήνα, την Τρίτη 13.04.2021, την πρώτη ημέρα του Ραμαζανιού, οι περιοχές φαγητού και ποτών δεν θα δέχονται πελάτες στο τραπέζι σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους.

Χάρτης Live Corona Virus - Corona Virus Dead και αριθμός υπόθεσης Τρέχουσα κατάσταση

Source