Τα μέτρα ελέγχου των πλημμυρών θα πραγματοποιηθούν στη Λεμεσό σε 30 μήνες

Υπογραφές στη σύμβαση για την κατασκευή τους Η κοινοπραξία του Συμβουλίου Αποχέτευσης Λεμεσού, η οποία θα αναλάβει σήμερα το έργο, πραγματοποίησε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Λεμεσό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό.

Το συμβόλαιο των 16,2 εκατομμυρίων ευρώ (πλέον ΦΠΑ), χρηματοδοτούμενο από τη SALA կառավարության Κυπριακή Κυβέρνηση և, ανατέθηκε σε μια κοινοπραξία. ΙΑΚΟΒΟΥZEMCO: (SL:) ΜΑΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,

Προς το: Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή αγωγών 18 σωληνώσεωνχλμ:, μήκος τετραγωνικής πλημμύρας 3:χλμ: և 423 πηγάδια. Το πρόγραμμα ισχύει και για τους πέντε δήμους της SALA.

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου 30 μήνες.

Το έργο είναι ένα σημαντικό βήμα στον σχεδιασμό μιας μεγάλης προστασίας από τις πλημμύρες στη Λεμεσό, και μαζί με άλλα μεγάλα έργα SALA που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στο πρόβλημα των πλημμυρών στη Λεμεσό.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της SALA, τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας Αναδόχων George Orj Yakov παρουσία των αρχών της πόλης, εκπροσώπων των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και άλλων. Δημόσιες ավոր Ιδιωτικές οντότητες στη Λεμεσό,

Source