Τα μέτρα προστασίας του Coronavirus λαμβάνονται από τις Υπηρεσίες Οργανισμών

Τα μέτρα προστασίας του ιού κοροναϊού λαμβάνονται από οργανισμούς և από, ενώ η ομάδα Endomarch Cyprus “έτρεξε” για γυναίκες με ενδομητρίωση.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Επιπλέον, παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την επιδημία Covid-19, η Europe Donna Cyprus παρέμεινε δίπλα στους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, δίνοντάς τους αναμνηστικά διακοπών ως ένδειξη αγάπης και εκτίμησης, ενώ η NIPD Genetics προσφέρει COVID Molecular Tests-19. Μαθητές που επιθυμούν να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ πριν μεταβούν στο εξωτερικό για σπουδές.

Προμήθεια ΑΗΚ

Η EAC Promitheia ενημερώνει τους καταναλωτές ότι τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της συνεχίζουν να λειτουργούν με όλα τα μέτρα υγειονομικής περίθαλψης.

Στην ανακοίνωση, η EAC Supply καλεί τους πελάτες της να εξυπηρετηθούν և να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς για την ευκολία και την ασφάλεια του δικού τους χώρου.

Αριθμοί επικοινωνίας περιφερειακών γραφείων προμηθειών, e-mail Οι διευθύνσεις email numbers οι αριθμοί φαξ είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο της EAC: www.eac.com.cy. Επιπλέον, το τηλεφωνικό κέντρο 1818 είναι ανοιχτό στο κοινό για οτιδήποτε σχετίζεται με τους λογαριασμούς πελατών της EAC Promitheia.

Οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω της ιστοσελίδας EAC www.eac.com.cy, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά EAC Mobile App, μέσω των ιστότοπων τραπεζικών ιδρυμάτων, μέσω της τηλεφωνικής σύνδεσης KEP և. Μέσω τραπεζικής εντολής πάγιας εντολής.

Για περιπτώσεις όπου οι πελάτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς, οι EAC Supply JSC παραμένουν ανοιχτοί με πλήρη εφαρμογή ειδικών πρωτοκόλλων προστασίας.

Ομάδα Endomarch Κύπρου

Εν τω μεταξύ, η ομάδα Endomarch Κύπρου “έτρεξε” για γυναίκες με ενδομητρίωση.

Σύμφωνα με τη δήλωση, δεκάδες πολίτες, συμπεριλαμβανομένων ατόμων από τον πολιτικό τομέα, τις τέχνες και τον αθλητισμό, καθώς και αρκετά μέλη των μέσων ενημέρωσης, υποστήριξαν την κυπριακή εκστρατεία διαφώτισης συμμετέχοντας στον εικονικό μαραθώνιο ΟΠΑΠ Λεμεσού GSO.

Το Endomarkets έτρεχε για έναν εικονικό, ατομικό, αλλά γενικό σκοπό: να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση, θεραπεία και θεραπεία μιας πάθησης που επηρεάζει περίπου 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

Η συμβολική πορεία πήρε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος-επεμβατικός χειρουργός հիմն ενδομητρίωση ios ο ιδρυτής του κέντρου γονιμότητας Dr. Ο Ανδρέας Σταυρούλης, διορίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ως Πρόεδρο της εκστρατείας «Ενδομάρχης» στην Κύπρο.

Ευρώπη Donna Κύπρος

Επιπλέον, παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από την επιδημία Covid-19, η Europe Donna Κύπρος στάθηκε δίπλα στους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, δίνοντάς τους αναμνηστικά διακοπών ως ένδειξη αγάπης και εκτίμησης.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Europe Donna Κύπρου, ο Σύνδεσμος παρουσίασε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κουβέρτα στους ασθενείς που υποβάλλονταν σε θεραπεία για τις διακοπές, ακόμη και αγκαλιάζοντας θερμά από μακριά, λέγοντας ότι η Europe Donna Κύπρος είναι γείτονας. τους

Η Ευρώπη Donna Cyprus παρουσίασε μια προστατευτική μάσκα με ροζ φιόγκο ως σύμβολο της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που φροντίζει ασθενείς με συμπόνια.

Γενετική NIPD

Ταυτόχρονα, η NIPD Genetics προσφέρει μοριακές εξετάσεις COVID-19 σε φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν διαγνωστικό τεστ πριν ταξιδέψουν στο εξωτερικό ενώ παρουσιάζουν το αναγνωριστικό τους.

Σύμφωνα με το NIPD Genetics, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ολοκληρώσουν το Sampling Horse (www.nipd.com/covid19pcr) ηλεκτρονικά πριν φτάσουν στο σημείο δειγματοληψίας, το οποίο πρέπει να υποβληθεί σε έντυπη μορφή.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται μέσω SMS և email εντός 48 ωρών. Διευκρινίζεται ότι οι μαθητές που πρόκειται να φύγουν τη Δευτέρα πρέπει να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους την περασμένη Παρασκευή.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε εθνικό επίπεδο από τις 08:00 έως τις 16:00, από Κυριακή έως Παρασκευή (κλειστό Σάββατο), με το ακόλουθο προσωπικό του σταθμού δειγματοληψίας να διεξάγει μοριακό έλεγχο COVID-19. Στάδιο GSP և Μπροστά από τα Κεντρικά Εργαστήρια Γενετικής NIPD և, Νέα Έγκωμη 31, Λευκωσία, 2409 Στην επαρχία της Πάφου, στο πάρκινγκ του σταδίου της Πάφου (“Στέλιος Κυρακίδης”), στην επαρχία Αμμοχώστου, στο πάρκινγκ του σταδίου “Τάσος Μάρκου”.

Το NIPD Genetics προσφέρει στους μαθητές εξετάσεις σε ειδική τιμή 35 €. Η εταιρεία ζητά επίσης από όλους εκείνους που έρχονται στους σταθμούς δειγματοληψίας να διατηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας και όλα τα προστατευτικά μέτρα που έχουν θέσει οι αρμόδιες αρχές.

Η ιερή πρωτεύουσα του Ταμάσου և Ορίνη

Επιπλέον, η Ιερά Επισκοπή Tamar և Orini ανακοίνωσε ότι μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με μέτρα για την προστασία από την επιδημία κοραναϊού, τα γραφεία του μετρό θα κλείσουν έως τις 31 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Source