Τα μηνύματα συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Aziz Ataoğlu

Ο Aziz Ataoğlu, πατέρας του υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος Fikri Ataoğlu, θα αποσταλεί στο τελευταίο του ταξίδι σήμερα.

Ο Aziz Ataoğlu θα ταφεί στο χωριό Avtepe μετά την απογευματινή προσευχή.

Ο Πρόεδρος Ersin Tatar εξέδωσε ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Aziz Ataoğlu, του πατέρα του Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος Fikri Ataoğlu.

Ο Τατάρ σημείωσε τα ακόλουθα στο μήνυμά του:

έμβλημα69

«Έμαθα με μεγάλη θλίψη τον θάνατο του Aziz Ataoğlu, του αξιότιμου πατέρα του Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος, προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Fikri Ataoğlu. Εύχομαι έλεος από τον Θεό, τα συλλυπητήριά μου και την υπομονή μου στον κ. Fikri Ataoğlu, στα μέλη της οικογένειάς του και σε όλους τους αγαπημένους του. ”

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ SENNAROĞLU

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, dernder Sennaroğlu, εξέδωσε μήνυμα λόγω του θανάτου του Aziz Ataoğlu, του πατέρα του Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος Ataoğlu.

Ο Sennaroğlu δήλωσε στο μήνυμά του τα εξής:

«Έμαθα με μεγάλη λύπη τα νέα για το θάνατο του αξιότιμου πατέρα του Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος, προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Fikri Ataoğlu.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον αείμνηστο Aziz Ataoğlu, ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο όνομα των περιοχών Karpaz και Famagusta, και στον κ. Fikri Ataoğlu και στα μέλη της οικογένειάς του.

Source