Τα νέα για το διαχωρισμό της Ιωάννας Τύνι, δεν ακολουθούν … Δημοσιογράφος Κύπρος

Παρόλο που η Ιωάννα Τύντι είναι πολύ δραστήρια στα κοινωνικά μέσα στην προσωπική της ζωή, είναι σφίγγα και την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες λένε ότι θα ταιριάξει πρόσφατα με τον Ίαν και τον Σιδεράκη.

Ο ίδιος ποτέ δεν επιβεβαίωσε τα νέα. Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε ότι θα ανακαλύψει ξανά τη σχέση του μόνο εάν ήταν αρραβωνιασμένος ή έγκυος.

Ωστόσο, η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων, καθώς η Ιωάννα Τύνι φωτογραφήθηκε αρκετές φορές με τον σκύλο της, Τζάνη Ανίσε Σιδεράκη.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, όλα τα σημάδια έδειξαν ότι διαχωρίστηκαν ξανά, επειδή δεν ακολουθούν το ένα το άλλο στο instagram.

Το τελευταίο σχόλιο του Άνη Σιδεράκη κάτω από την τελευταία του φωτογραφία επιβεβαιώνει τη σύνδεσή τους և τερματίζει τις φήμες για χωρισμό.

Με την ευκαιρία των Soula Glamorous Awards, στα οποία η Ioanna Tuni κέρδισε το μερίδιο της χρονιάς (για το διαζύγιό της από τον Christ Rent Rentis), έγραψε: αχχχχχχχχχχχχχχχχ », στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

«Είσαι δικός μου με το μπλοκ», έγραψε ο Ίνας Ανίδης Σιδεράκης κάτω από αυτό το post, απαντώντας στην Ιωάννα Τουν. “Sh ρίχνει”.

Source