Τα ναρκωτικά εξαπλώνονται στους εφήβους

πανό99

Sedef BOŞNAK

Στις 17 Οκτωβρίου, το Famize Court της Αμμοχώστου δικάζει τον 22χρονο ASMH, ο οποίος αγόρασε και έσωσε 868 χιλιοστόγραμμα ναρκωτικών τύπου κάνναβης από άγνωστο άτομο στην Αμμόχωστο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 μηνών.

Το δικαστήριο επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος βρέθηκε ότι διαμένει στη χώρα χωρίς άδεια, είχε 6 χάπια, τα οποία ήταν αντίθετα με το νόμο περί φαρμακευτικών προϊόντων και φαρμακείων.

πανό134

Η απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από την αντιπροσωπεία του Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τον δήμαρχο Fatma Şenol, τον ανώτερο δικαστή Ayşen Toroslu και τον δικαστή Hazan Aksun ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας.

Δηλώνοντας ότι εξέτασαν την υπόθεση διεξοδικά, ο Πρόεδρος του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου Fatma Şenol τόνισε την επικράτηση των θεμάτων εγκλημάτων μεταξύ των νέων.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας υπενθύμισε ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο μέσω του δικηγόρου του και εξέφρασε τη λύπη του και δήλωσε ότι δεν ανανέωσε την εγγραφή του φοιτητή λόγω οικονομικής αδυναμίας, εξοικονομώντας με σκοπό τη χρήση του αντικειμένου και ότι διέμενε στη χώρα χωρίς άδεια.

Η Fatma Şenol καταδίκασε και καταδίκασε τον εναγόμενο, ο οποίος δεν είχε νομικό καθεστώς στη χώρα μας, και δήλωσε ότι, αφού εξέτασαν όλα τα ζητήματα, αποφάσισαν ότι η καταλληλότερη ποινή που πρέπει να επιβληθεί στον κατηγορούμενο είναι 3 μήνες φυλάκιση.

Source