Τα νοσοκομεία στη Νότια Κύπρο είναι γεμάτα

πανό8

Coronavirus στη Νότια Κύπρο Αναφέρθηκε ότι ενώ η καταπολέμηση της επιδημίας συνεχίστηκε έντονα, το ποσοστό πληρότητας στα νοσοκομεία συνέχισε να παραμένει σε κρίσιμο επίπεδο.

Ο ελληνικός Τύπος έγραψε ότι ο αριθμός των τελευταίων 24 ωρών υποθέσεων που ανακοινώθηκαν χθες στη Νότια Κύπρο ήταν 339 και το ποσοστό πληρότητας των νοσοκομείων, ιδίως των υπηρεσιών εντατικής θεραπείας, εξακολούθησε να παραμένει στο όριο.

Ο ελληνικός Τύπος δήλωσε ότι το ποσοστό θετικότητας ήταν 3,86 τοις εκατό μετά τις περιπτώσεις που εντοπίστηκαν ως αποτέλεσμα των τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες, ενώ ο αριθμός των ασθενών που έλαβαν θεραπεία ήταν 208.

Η εφημερίδα δήλωσε ότι 55 από τους ασθενείς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και 32 ασθενείς συνδέθηκαν με αναπνευστική συσκευή και ότι οι νοσοκόμες και το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονταν σε νοσοκομεία εργάζονταν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ελληνικός Τύπος CoronavirusΣτο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του e, ξεκίνησε χθες ένα σύστημα ραντεβού για την πραγματοποίηση 3.000 960 εμβολίων και τα ραντεβού για άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω συμπληρώνονται σήμερα.

πανό134

Source