Τα παπαράτσι είναι συγκλονιστικά. “Βίασαν τη φίλη μου όταν ήταν 13 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Έλενα Παπαρίζου έλυσε το χάος της ζωής της εμφανίζοντας μια τηλεοπτική εκπομπή. Η διάσημη τραγουδίστρια είπε για την παιδική της ηλικία στη Σουηδία, πώς έπεισε τους γονείς της να τραγουδήσουν. Αντιμετώπισε το ζήτημα της ημέρας καθώς μίλησε τα καλύτερα λόγια της για τον σύζυγό της, ο οποίος είπε ότι είχε τον έλεγχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Χρόνια που πέρασαν στη Σουηδία ումը Συμμετοχή στη μουσική

Η παιδική μου ηλικία στη Σουηδία ήταν γλυκιά, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως τα προβλήματα των γονιών μου δεν ήταν εκεί από τα γενέθλιά μου. Ο πατέρας μου και εγώ ήμασταν χαρακτήρες. Ήταν υπηρέτης. Στην ηλικία των 13 ετών, δεν μου επέτρεπε να τραγουδήσω. Στην ηλικία των 17 ετών, με τον Νίκο Παναγιωτίδη և Antique, ένιωθαν ασφαλέστεροι. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδήσω και να παίξω. Φυσικά ήθελα να γίνω ψυχολόγος παιδιών, αλλά είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε ένα εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω.

Πώς αντέδρασε στα αρνητικά σχόλια;

Για λίγο διάβασα τι γράφτηκε για μένα, κουτσομπολεύουν. Και είπα ότι δεν θέλω να διαβάσω, δεν θέλω να μάθω. Με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου.

Οι άνδρες δίπλα μου με προστατεύουν.

Σίγουρα, κάποιος είπε κάτι κακό στη δουλειά, αλλά ήταν μια κακή στιγμή. Ξέρω ότι η σεξουαλική παρενόχληση είναι ανεξέλεγκτη. Είμαι απίστευτα λυπημένος. Δεν μου συνέβη. Οι άνδρες δίπλα μου με προστατεύουν. Στην 6η τάξη, ο καλύτερος φίλος μου βιάστηκε από κάποιον και η ζωή της έχει αλλάξει από τότε.

https://www.youtube.com/watch?v=vKTJboSr5ao:

Είχα δύο φορές το Botox

Έκανα το Botox δύο φορές, αλλά ένιωσα φυλακισμένος. Φροντίζω τον εαυτό μου όσο περισσότερο μπορώ. Και λατρεύω την αλλαγή στη ζωή μου. Αυτή είναι η ζωή.

Σύζυγος με το σύζυγό της և τη σχέση τους

Ο παιδικός τους φίλος և ένας στενός φίλος μου συναντήθηκε. Ο Αντρέας χώρισε και ήμουν ελεύθερος, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο τον έλεγχο. Κανένα πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. “Εδώ φιλήσαμε τον Σάκη Ρουβά”, είπε. “Αυτό είναι καλό.” Ο Αντρέας είναι ένα πολύ θετικό πλάσμα. Δεν περνούσα καλά στην πρώτη καραντίνα, γιατί έπεσα πολύ, πάντα ήθελα να κοιμηθώ. Τότε έφτιαξα 4 παζλ. Ο Αντρέας δεν του αρέσει η δημόσια ομιλία. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι και οι δύο κρατάμε το εγώ μας, εγώ περισσότερο από τον εαυτό μου. Αλλά είμαστε καλά, είπε η Yelena για την πρώτη καραντίνα της σχέσης της με τον άντρα της.

Έκπληξη από τον Νίκο Παναγιωτίδη

Μια έκπληξη περίμενε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία επέστρεψε στην μακρινή εποχή της Αρχαιότητας, όταν ο πρώην συνάδελφός της Νίκος Παναγιωτίδης εμφανίστηκε στον αέρα μέσω του Skype.

Η τραγουδίστρια και ο καλός της φίλος μίλησαν τρυφερά για την Έλενα Παπαρίζου. «Τίποτα δεν είναι σαν την πρώτη φορά, Νίκος», είπε ο ποπ σταρ με χαμόγελο, αναφερόμενος στις δύο φορές που αγωνίστηκε στην Eurovision.

“Δεν πρέπει να πούμε ότι είναι χρυσή κοπέλα, το ξέρουν όλοι. Τώρα ίσως τον ονόμασα πιο μετριοπαθή, ωριμάζει όλα αυτά τα χρόνια. Τόσα χρόνια μαζί, πριν από τη μουσική հետո μετά τη μουσική, χρυσό κορίτσι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, “περιέγραψε ο Νίκος Παναγιωτίδης στο ANT1.

https://www.youtube.com/watch?v=queOTRmXUu4:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source