Τα περιστατικά Corona μειώθηκαν σε ένα στα 5 στο Balıkesir

Σύμφωνα με τον Balıkesir, σημειώθηκε μείωση στις περιπτώσεις covid-19. Η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων που προκλήθηκαν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από σύσταση της Επιστημονικής Επιτροπής έχει επίσης δείξει την επίδρασή της στο Μπαλίκερ. Στην πόλη, η οποία παρουσίασε τη δεύτερη κορυφή τον Νοέμβριο και είχε περισσότερες από 500 θετικές περιπτώσεις ανά ημέρα, οι αριθμοί μειώθηκαν σε 100 από τον Ιανουάριο. Βαμμένοι με κόκκινο χρώμα, οι χάρτες έγιναν επίσης πράσινοι.

Η αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού από τον Νοέμβριο φαίνεται να μειώνεται με το νέο έτος. Στην εφαρμογή Hayat Eve Sığar που δημιούργησε το Υπουργείο Υγείας, το κόκκινο χρώμα που εκφράζει την περιοχή υψηλού κινδύνου κυριάρχησε τον Νοέμβριο, ενώ η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων έγινε πράσινη με το νέο έτος. Στην πράξη, ενώ μια προειδοποίηση περιοχής μεσαίου κινδύνου έγινε σε όλο το κέντρο του Balıkesir, μετά την απαγόρευση των 80 ωρών, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν επίσης στο κέντρο της πόλης.

Οι περιπτώσεις κοροναϊού, οι οποίες εκφράστηκαν το 500s το Νοέμβριο, μειώθηκαν στα 100s την ημέρα από τις 3 Ιανουαρίου. Ενώ η μείωση του αριθμού των καθημερινών περιπτώσεων ευχαρίστησε τους πολίτες, ο κυβερνήτης του Balıkesir Hasan Şıldak δήλωσε ότι υπήρξε μείωση του αριθμού των υποθέσεων από τον Νοέμβριο και ότι οι αριθμοί θα μειωθούν ακόμη περισσότερο με την εφαρμογή των μέτρων που έλαβαν οι πολίτες.

Πολίτης ικανοποιημένος

Ο Χικμέτ Καραμάν, έμπορος στο Γένι Τσαρσί, δήλωσε: «Υπήρξε μείωση του αριθμού των περιπτώσεων, υπάρχει μείωση των θανάτων. Εάν κάνουμε αυτό που λένε το κράτος μας, οι υπουργοί και οι γιατροί, αυτά τα πράγματα θα βελτιωθούν. Βλέπουμε ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας έχουν μεγάλη επίδραση στη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. αυτός είπε. Ο Balıkesirli İsmail Kurt είπε ότι οι απόψεις του σχετικά με τη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων, “Όταν το έθνος είναι στο σπίτι, φυσικά, μας επιβάλλεται. Θέλω αυτή η ασθένεια να περάσει γρήγορα. Αφήστε την να πέσει λίγο περισσότερο. Αλλά οι καταστηματάρχες είναι καταστροφικοί. έτσι έχει αποτέλεσμα », είπε.

Ο βετεράνος της Κύπρου Ισμαήλ Αρσλάν είπε επίσης, “Μας αρέσει η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Αλλά υπάρχει ένα γεγονός που ονομάζεται μετάλλαξη πρόσφατα. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είναι. Τι είναι, τι είναι, είναι πιο αποτελεσματικό από τον κοραναϊό ή όχι, είμαστε σε αμφιβολία. Νομίζω ότι πρέπει να το πάρουμε. Πρέπει να λάβουμε αυστηρά προφυλάξεις. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στις μάσκες, την απόσταση και την υγιεινή σε αυτήν την περίοδο. Πιστεύω ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι πολύ αποτελεσματικοί στη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Για παράδειγμα, νομίζω ότι η ηλικία των 65 και κάτω των 18 ετών είναι κλειστή για δύο ημέρες και τα σχολεία είναι κλειστά. Εάν γίνει, είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός των περιπτώσεων θα μειωθεί. Κοιτάξτε, ακόμη και τις τελευταίες τρεις ημέρες των περιορισμών της Πρωτοχρονιάς, βλέπουμε ότι οι περιπτώσεις μειώθηκαν σχεδόν στο 50% και ο αριθμός των θανάτων έχει μειωθεί. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Ας ελπίσουμε ότι το εμβόλιο θα βοηθήσει στο μέλλον. ” – BALIKESİR

Τα περιστατικά Corona μειώθηκαν σε ένα στα 5 στο Balıkesir

Τα περιστατικά Corona μειώθηκαν σε ένα στα 5 στο Balıkesir

Οι περιπτώσεις Corona μειώθηκαν σε μία στις 5 στο Balıkesir

Οι περιπτώσεις Corona μειώθηκαν σε μία στις 5 στο Balıkesir

Τα περιστατικά Corona μειώθηκαν σε ένα στα 5 στο Balıkesir

Τα περιστατικά Corona μειώθηκαν σε ένα στα 5 στο Balıkesir

Οι περιπτώσεις Corona μειώθηκαν σε μία στις 5 στο Balıkesir

Source