Τα πιο δημοφιλή άρθρα μας του 2020

Υπήρχε πάντα μια σχέση μεταξύ δημοσιογράφων και αναγνωστών διμερής, μερικές φορές και: ασαφήςειδικά στην ψηφιακή μας εποχή, όπου ανά πάσα στιγμή μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς πόσους χρήστες υπάρχουν στον ιστότοπο, τι διαβάζουν, πού διαβάζουν, ποιο είναι το ηλικιακό τους προφίλ. , φύλο, τοποθεσία, χώρα և μην αναμιγνύετε.

Έτσι, για το μεταμορφωμένο և τριμηνιαίο 2020, το οποίο τελικά αφήνει ως τα πιο δημοφιλή κείμενα στο AVANT GARDE, τουλάχιστον όσον αφορά την κυκλοφορία υπογραμμίζονται τα ακόλουθα.

[Διευκρινίζεται πως μιλάμε για τις αναρτήσεις που προσέλκυσαν τους μεγαλύτερους αριθμούς αναγνωστών και όχι τα κείμενα με το μεγαλύτερο engagement (likes, shares, reactions κλπ) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κοινώς, μιλάμε για τα άρθρα που “πατήθηκαν” περισσότερο],

1) Και οι άνθρωποι της Λευκωσίας πηγαίνουν στη θάλασσα

φαφαφα:

Η Λευκωσία μπορεί να είναι η μόνη πόλη στο νησί που δεν έχει θάλασσα, αλλά η είδηση ​​που δημοσιεύσαμε στις 30 Απριλίου, με φόντο τα τότε περιοριστικά μέτρα ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας έχουν το δικαίωμα να πάνε και να κάνουν μπάνιο για να εκραγούν λίγο. Η καραντίνα υποφέρει ως το πιο δημοφιλές ρεκόρ του 2020.

“Εφ ‘όσον ο χρόνος είναι λογικός, ο Νικοσιαν μπορεί να πάει στην παραλία”, είπε ο αρμόδιος υπουργός εκείνη την ημέρα, “κάνοντας κλικ στη βροχή.”

2) Η πεθερά που έσκισε το κυπριακό διαδίκτυο

φαφαφα:

Το ιογενές καπέλο της πεθεράς, το οποίο θα γινόταν τηλεοπτική σειρά σε λίγους μήνες επειδή οι ντόπιοι το άρεσαν τόσο πολύ, είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές άρθρο μας του 2020. Διευκρινίζεται ότι αυτή η ανάρτηση δημοσιεύτηκε προτού γίνει ευρέως κατανοητό ότι αυτή η γυναίκα είχε κάνει ένα αστείο,

3) Τα σχολεία δεν ανοίγουν αυτήν τη Δευτέρα – Ανακοινώσεις του Προδρόμου *

φαφαφαφ:

Το ειδικό κείμενο είναι lafazanews, δηλαδή σάτιρα, ωστόσο, υπήρχαν πολλοί που πίστευαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι αλήθεια, διότι το 2020 և Πρόδρομος Πρόδρομος στη θέση του Υπουργού Παιδείας.

4) Η θέση του Κυπριακού επιδημιολόγου, την οποία όλοι πρέπει να διαβάσουμε

φαφαφα:

Άρνηση επιδημίας և Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας που αγνοούν την επιστήμη, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να διαβάσουν τις συμβουλές και τις οδηγίες των εμπειρογνωμόνων, κάτι που αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό επισκέψεων και ειδοποιήσεων. που κατέλαβε αυτήν την ανάρτηση, η οποία αξίζει να διαβάσετε ξανά σήμερα. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Valentinos Silvestros είναι ένας από τους ελάχιστους εξειδικευμένους επιδημιολόγους στη χώρα μας.

5) Ο Lucas Furlas κατέστρεψε τα ομοφοβικά με τον πιο συναισθηματικό τρόπο

φαφαφγα:

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Πριγκίπισσας Ντιάνα, όπως μας υπενθύμισε το στέμμα, η λεγόμενη έγκριση της φήμης μπορεί να είχε πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό, τι σήμερα, αλλά θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτό το υπέροχο σχόλιο του Μαρίνου Νομίκου απέδειξε όχι μόνο την καλύτερη αλλά και την πιο αποτελεσματική απάντηση στο μίσος. χάθηκε χρόνος.

Επιπλέον, το έντονο σχόλιο της Miley Κύπρου για το La Casa de Papel διαβάστηκε ευρέως ως ένοχη ευχαρίστηση, η οποία δεν είναι πλέον ευχαρίστηση, ενώ ένας μεγάλος αριθμός αναγνωστών γοητεύτηκε από κείμενα όπως η απομάκρυνση της Έλεν και τα νέα για πρόστιμο 300 € στον δήμαρχο Αραδίπου.

Εύχομαι ένα πολύ καλύτερο 2021.

Source