Τα προβλήματα δικαιοσύνης εξακολουθούν να είναι «επίπονα»

Ο Dor Mikhan և Omer Azili φημολογείται εδώ και χρόνια στο Ισραήλ, καθώς οι δύο παίκτες έχουν κάνει όλους να τους αντιμετωπίσουν με τα ποδοσφαιρικά τους επιτεύγματα.

Πέρυσι, οι δύο παίκτες στοχεύτηκαν επειδή εμπλέκονται σε μια υπόθεση βιασμού, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να απαλλάξει τα έμπειρα μέσα ενημέρωσης, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τα ονόματά τους.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στο Ισραήλ που δεν σέβονται την απόφασή τους, συχνά έχουν προβλήματα με δύο παίκτες. Στην πραγματικότητα, ένα κίνημα στο Ισραήλ εξέδωσε πρόσφατα μια δήλωση που καλούσε τις ισραηλινές ομάδες να μην πάρουν τον Ντορ Μίχα και τον Ομέρ Αζίλι.

Ο Dor Mikhan և Omer Azili φημολογείται εδώ και χρόνια στο Ισραήλ, καθώς οι δύο παίκτες έχουν κάνει τους πάντες να αντιμετωπίσουν τα ποδοσφαιρικά τους επιτεύγματα.

Πέρυσι, οι δύο παίκτες δέχτηκαν στόχους επειδή εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να απαλλάξει τα έμπειρα μέσα ενημέρωσης, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τα ονόματά τους.

Υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι στο Ισραήλ που δεν σέβονται την απόφασή τους, συχνά έχουν προβλήματα με δύο παίκτες. Στην πραγματικότητα, ένα κίνημα στο Ισραήλ εξέδωσε πρόσφατα μια δήλωση που καλούσε τις ισραηλινές ομάδες να μην πάρουν τον Ντορ Μίχα και τον Ομέρ Αζίλι.

Source