“Τα πόδια μου κόπηκαν, κατάπισα αργά, έσβησα το τσάι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε στο #MasterChefGR τη Δευτέρα το βράδυ, όταν τρεις δικαστές κλήθηκαν να επιλέξουν αυτόν που αγόρασε την ποδιά. Μέσω αυτής της επιλογής, ο Σωτήρης Κοντέζας, ο Πάνος Ιωαννίδης և Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα επέτρεπε στον συμμετέχοντα να βρίσκεται απευθείας στο σπίτι της πραγματικής εκπομπής STAR / Omega. Ο Κύπριος παίκτης με τον έτοιμο συνεργάτη του, ο πρώτος που σηκώθηκε, ο διασώστης του Κουτσόπουλου στα χειρότερα πιάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Οι αντίπαλοι του MasterChef είχαν ψάρια για έλεγχο, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σωτήρης Κοντέζας, φυσικά, δεν το άφησε απασχολημένο. Επιπλέον, η μοίρα του δικαστή είναι «γνωστή» για την «ανακάλυψη» των οστών των πιάτων του.

Στην πραγματικότητα, ο Πάνος Ιωαννίδης ήθελε να διασκεδάσει τον συνάδελφό του και τον καλό του φίλο με ένα χαμόγελο για να προετοιμαστεί για μια πραγματικότητα. “Γκόπα. Θα το καθαρίσουν λογικά εύκολα επειδή υπάρχουν γλουτοί που είναι πολύ μικρότεροι. Αλλά σίγουρα πρέπει να προσέχετε. Και αν είναι μπριζόλα, πρέπει να σας φροντίσουμε. “

Η φρίκη των διαγωνιζομένων ήταν κάτι παραπάνω από προφανές για τα πιάτα που παρουσίασαν. – Πολλά οστά, ε; Ο Σωτήρης Κοντέζας φώναξε ουσιαστικά στους παίκτες του MasterChef καθώς ετοίμαζε τα πιάτα του “Many Bones”.

Η νέα εβδομάδα MasterChef ξεκίνησε με τον δεύτερο γύρο του Bootcamp. Πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, οι κριτές ανακοίνωσαν τους όρους του διαγωνισμού, καθώς και τον αριθμό των παικτών που θα μπορούν να εμφανιστούν στον επόμενο γύρο της εκπαιδευτικής εκπομπής.

Η παραγωγή φρόντιζε τα πάντα, ενώ κάτω από κάθε καμπάνα του μετρητή υπήρχαν υλικά από κάθε υποψήφιο πλοίαρχο. Όλοι είχαν 60 λεπτά για να προετοιμάσουν το πιάτο που θα τους πήγαινε στο επόμενο στάδιο.

Έτσι, στο τέλος του επεισοδίου, οι κριτές του MasterChef κάλεσαν τρεις παίκτες να παρουσιάσουν τα πιο μοναδικά πιάτα.

Τότε το ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντέζας. “Μία από τις καλύτερες προσπάθειες είναι αυτός που παίρνει την ποδιά και πηγαίνει κατευθείαν στο MasterChef. Οι καλύτερες προσπάθειες έγιναν από τον Αλέξανδρο Ακριτίδη. “

Αυτός είναι ο παίκτης που θα ανοίξει την πόρτα στο MasterChef 5…

Η πρώτη ποδιά Bootcamp ανήκε στον Αλέξανδρο Ακριτίδη, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο του.

Ο Τέο, ο Αλέξανδρος և Γιώργος δεν πέτυχαν γιατί έκαναν τις πιο αδύναμες προσπάθειες της 14ης ομάδας. Το ταξίδι τους στο #MasterChefGR σταματά κάπου εδώ.

Ο Κύπριος παίκτης και ο έτοιμος συνεργάτης του κατάφεραν να πάρουν άλλη μια ευκαιρία να μπουν στο σπίτι

https://www.youtube.com/watch?v=HGe8Wl627W0:

Ο Αλέξανδρος արի Μαρία, ο Αντώνης με τον Γιώργο, το Αργύρο – η Μαρία Φ. Θα αγωνιστεί για άλλη ποδιά. Οι νικητές των 5 ζευγαριών θα εξασφαλίσουν επίσης τις θέσεις τους στο σπίτι.

3820936131042461 147412318 1035416500277051 271181316231011701 o

Πέντε αγώνες για πέντε ποδιές. Οι ανταγωνιστές θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του # MasterChefGR. Άγχος, άγχος, πίεση χρόνου… Ποιος θα πετύχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source