“Τα στοιχεία του Killer Hafter θα θεωρηθούν ως νόμιμος στόχος σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης εναντίον τουρκικών στοιχείων”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, ο Χάφτερ, όπως λέει τα λόγια του εναντίον της Τουρκίας, “Είναι εγκληματίας πολέμου, κακοποιός που ο δολοφόνος Χάφτ και ο δολοφόνος Χφτ θα γίνουν γνωστές απόπειρες εισβολής σε περίπτωση που τα τουρκικά στοιχεία υποστηρικτικά στοιχεία θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμος στόχος. .

Ο υπουργός Άκαρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ, και τους διοικητές της δύναμης και τον Μεχμέτσκικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη. Ο Υπουργός Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Διοίκηση της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό στο τρέιλερ. Μιλώντας εδώ μετά το δείπνο, ο υπουργός Άκαρ σημείωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο. Ο Mehmetçik όλα τα καθήκοντα που του έχουν δοθεί μια μεγάλη επιτυχία, μέχρι στιγμής, χωρίς σκεπτικό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Υπουργός εξηγεί τον Akar, τα δικαιώματα της Τουρκίας και τη σημασία των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων είπε ότι συνεχίζουν με αποφασιστικότητα. Δουλεύοντας για 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και επίσης για να συμβάλει στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως ο Υπουργός Κύπρου τόνισε ότι το σόου κάνει την καλύτερη πολιτική ένωση χωρών Akar, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και υποστηρίζει ότι σέβεται την ακεραιότητα. Υπουργός δηλώνοντας ότι υπάρχουν 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης Akar, υπενθύμισε μια εποχή όπου όλοι σταμάτησαν να καταργούν τη συνεργασία της Λιβύης με τις οδηγίες του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα του Haftar και οι υποστηρικτές της, και το πρόβλημα πηγάζει από εδώ. Δηλώνοντας ότι οι σφαγές που έγιναν από τον putchist Hafter εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους στην Tarhuna, ο υπουργός Akar είπε, “Δυστυχώς, ο κόσμος εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός εναντίον τους. Πιστεύουμε όμως ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Επομένως, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο” Πιστεύουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα ληφθούν υπόψη », είπε.

Σημειώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λίβυοι έλαβαν εκπαίδευση ως αποτέλεσμα των μελετών. Ο υπουργός πολιτικών διαδικασιών επεσήμανε ότι η εμφάνιση ορισμένων χωρών μετά την εισαγωγή του υγρού, “Να εξαλείψει έγκαιρα τους μη, με τον δικό τους ρόλο, αρπαγή λεοπαρδάλεων, προσπαθούν να κάνουν μια θέση για τον εαυτό τους. Πρέπει να το παραβλέψουμε αυτό. Ήμασταν πάντα στην Τουρκία” Λιβυκοί Λιβύοι “, λέει, κινούν αυτήν την κατανόηση “χρησιμοποιημένες εκφράσεις.

Ο υπουργός Ακάρ, ο οποίος εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Ειρήνη, δήλωσε: «Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το θέμα. “Είναι μια αμφιλεγόμενη επιχείρηση. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε.”

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Υπουργός Άκαρ σημείωσε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Ο Χάφταρ, το πιόνι των βάζων και των ξένων δυνάμεων, το παιχνίδι των άλλων, πρέπει να φανεί στις αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες που ήρθαν στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και οι οποίοι παρείχαν στρατιωτική εκπαιδευτική συνεργασία, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη και τα στοιχεία του TSK ξεκίνησε. επειδή μπλοκαρίστηκε, παραμένει πολύ κουρασμένος για να βγεί από το σπίτι του για να κάνει κάτι για χάρη των στοιχείων της TAF στις αυταπάτες της περιοχής στόχου. στη Λιβύη δολοφονήθηκε από το πραξικόπημα Haft στους καταπιεσμένους και οι κραυγές βοήθησαν τα θύματα που όχι μόνο δίνουν θετική απάντηση στην Τουρκία, θέλουν να ξεχάσουν ότι η δίωξη και ο σκληρός να παραμείνουν σιωπηλοί Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγή. Πρόκειται για μάταιες προσπάθειες, δεν είναι δυνατόν να φτάσουν οπουδήποτε. δώσε τα λεφτά και το φόρεμά σου δεν μπορώ να το φορέσω και στρατάρχη. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει το καλύτερό του για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα.

“Σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία Haftar θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι.”

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ είναι υπεύθυνος για το αίμα των αδελφών που ρέουν στη Λιβύη, ο υπουργός Άκαρ είπε: “Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Μετά από μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους. Εδώ έχει δημιουργηθεί εκεχειρία, διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Προσπαθεί να βρεθεί λύση με αυτές τις πολιτικές διαπραγματεύσεις. “Όλα τα είδη δράσης είναι λάθος. Η ενότητα, η ενότητα και η Λιβύη που ανήκουν στους Λιβύους είναι απαραίτητα.”

Μιλώντας για τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός Ακάρ είπε: “Αν δεν γίνουν κατανοητά, ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή.

Ο νόμιμος σκοπός της Τουρκίας ότι μαζί με τους υπουργούς αδελφών της Λιβύης τόνισε τον Άκαρ, «Ξέρεις ότι όλοι, δείχνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε την Εθνική Κυβέρνηση Συμφιλίωσης της ενότητας της Λιβύης, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα, θα συνεχίσουμε “Μην επιστρέψεις από εδώ”, είπε.

“Είμαστε εξαιρετικά καλοπροαίρετοι”

Το Τουρκικό Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος και το πρόβλημα της Κύπρου στο ότι όλες οι προσπάθειες για εξεύρεση πολιτικών λύσεων στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με βάση τον διεθνή υπουργό Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Άκαρ, αυτό το ζήτημα υπογραμμίστηκε ότι είναι εξαιρετικά καλοπροαίρετες. Η Τουρκία και στο πλαίσιο των διερευνητικών μέτρων και της οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ της Ελλάδας υπενθύμισε επίσης ότι ο διαχωρισμός των υπουργών που συναντήθηκαν στην έδρα του ΝΑΤΟ Akar, δήλωσε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές, ναι, λέει ο görüşelim. Η ειρήνη μας παραμένει το χέρι όλου του αέρα που επεκτείνουμε ειλικρινά για μια λύση. Αλλά δυστυχώς επιμένει να δει ένα τρίτο μέρος, να κρατάει το χέρι. Η μόνη προσδοκία μας από το φακό τρίτου μέρους μας, η κοινή λογική, είναι λογική και λογική. Αλλά δυστυχώς, Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, πηγαίνουν σε εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, προκλητικούς, αυξανόμενους εντάσεις τρόπους και μεθόδους. Έφεραν επίσης τη συνήθεια. Όσον αφορά τις προκλήσεις της Ελλάδας στην Τουρκία, δείχνουν ότι η προσπάθεια και η παράσταση είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Οι φίλοι του προσωπικού και των διοικητών της TSK, συνετοί, αξιοπρέπεια, υπομονή για να διατηρηθούν για τον καλό γείτονα έδειξαν κάθε προσπάθεια, συνεχίζουν να δείχνουν. “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να φαίνονται από τον λογικό Έλληνα λαό, ο υπουργός Άκαρ είπε: “Οι καλοπροαίρετοι Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες. Αλλά οι άνθρωποι στην κορυφή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή δεν έχουν πρόσωπο για να συναντηθούν”. .

Αναφερόμενος στα νέα του Τύπου για την κακή οικονομία της Ελλάδας, ο Ακαρ είπε: «Μια ξέφρενη μόδα έχει ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Δεν αρκεί να αγοράζουμε πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια. Αυτό που θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα θα συμβεί στην ήδη προβληματική οικονομία. «Ο Έλληνας γείτονάς μας, δυστυχώς, ακολουθεί μια λανθασμένη πολιτική για να καταστρέψει την ευημερία και τη ζωή των ανθρώπων φέρνοντας ένα βάρος. Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτόν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι ενάντια τόσο στη στρατιωτική όσο και στην οικονομική πραγματικότητα».

“Η Κύπρος είναι εθνικό ζήτημα για εμάς”

Η Κύπρος, τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτό που κρατούμε το 1974 είναι το ίδιο με αυτό που είναι σήμερα η Κύπρος”, είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο υπουργός Ακάρ είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατό, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Καταλάβετε αυτό, τρίτοι πρέπει να το δουν “, είπε.

Ο Υπουργός Αιγαίου και Μεσογείου δηλώνει ότι οποιοδήποτε έργο στην Τουρκία και στην ΤΔΒΚ δεν είναι πιθανότητα επιβίωσης Akar, είπε:

“Εμείς, ως εγγυητές, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις ευθύνες και τα δικαιώματά μας. Κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολίες γι ‘αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι, αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην γαλάζια πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.”

Στο τέλος της ομιλίας του, ο υπουργός Akar, που θυμόταν τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε τη νέα χρονιά του Mehmetçi. Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία, ενώ ο Mehmetçik συνόδευσε τα λαϊκά τραγούδια παίζοντας.

Τελευταία νέα της Αττάλειας

Source