Τα σχόλια των δημοσιογράφων έχουν νόημα – νέος υποψήφιος για τη δουλειά του Sheffield Wednesday

Η Σέφιλντ Τετάρτη ψάχνει τον τρίτο προπονητή της σεζόν τον Ιανουάριο. Θα έχει ένα πολύ απλό σύντομο: διατηρήστε το πρωτάθλημά μας.

Αυτό είναι που κινδυνεύει στο Hillsborough – απλό και απλό. Εάν τα αποτελέσματα συνεχίζονται όπως κάνουν, τότε οι κουκουβάγιες είχαν καλύτερη προετοιμασία για το ποδόσφαιρο της League One.

Ξεκίνησαν τη σεζόν υπό τον Garry Monk, τα αποτελέσματα άρχισαν να γλιστρούν. Απολύθηκαν τον Μοναχό και προσέλαβαν τον Τόνι Πούλις. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν συνέβησαν και πρόσφατα απολύθηκε.

Τώρα ένας νέος διεκδικητής έχει εμφανιστεί στην πρώτη γραμμή εκείνων που πιστεύουν ότι πρωτοστατούν στο πακέτο – Thorsten Fink.

Getty Images / Getty Images Sport

Ποιος είναι ο Thorsten Fink – ο νέος πρωταγωνιστής της Τετάρτης

Ο 53χρονος γερμανικός Fink προήλθε από το πουθενά να βλέπουν ορισμένοι να ηγούνται του αγώνα για να είναι το επόμενο αφεντικό του Sheffield Wednesday.

Ο Φινκ ήταν ο τελευταίος προϊστάμενος της Ιαπωνικής ομάδας Jise League, Viseel Kobe, που τα κατάφερε για 48 αγώνες μεταξύ Ιουνίου 2019 και 21 Σεπτεμβρίου φέτος. Κατά μέσο όρο 1-6 πόντους ανά αγώνα ενώ ήταν υπεύθυνος.

Πριν από αυτό, ο διευθυντής που γεννήθηκε στο Ντόρτμουντ ήταν υπεύθυνος στα Grasshoppers (Ελβετία), Βιέννη (Αυστρία) και APOEL Λευκωσία (Κύπρος), καθώς και στο Αμβούργο και την Ingolstadt (Γερμανία) και τη Βασιλεία (Ελβετία).

Η προπονητική του εμπειρία ξεκίνησε στην αρχική ομάδα της Red Bulls Salzburg, αρχικά ως αφεντικό των Juniors προτού γίνει βοηθός του Giovanni Trapattoni.

Τα σχόλια δημοσιογράφων αρχίζουν να έχουν νόημα

Μέσα σε όλη την αβεβαιότητα, πολλοί οπαδοί του Σέφιλντ την Τετάρτη ζητούν ένα βαθμό διευκρίνισης. Ένας από αυτούς τους θαυμαστές ρώτησε τον δημοσιογράφο της Sun, Alan Nixon, ο οποίος παραθέτει το tweet στο εξής:

Η αρχική ερώτηση, από τον χρήστη Twitter @BillPashley, ακολουθήθηκε από μια άλλη ερώτηση από τον ίδιο χρήστη. Και πάλι, ο δημοσιογράφος Nixon της Sun απάντησε:

Ξαφνικά, η εμφάνιση του Fink ως πρωτοπόρου αρχίζει να έχει λίγο πιο νόημα. Ωστόσο, άλλοι ξένοι υποψήφιοι όπως ο Gus Poyet και ο Jose Morais παραμένουν σε κοντινή απόσταση.

Πρέπει η Σέφιλντ την Τετάρτη να ψάχνει να πάει στο εξωτερικό ή να μείνει εγχώρια στο κυνήγι του διαχειριστή τους;

Μείνετε οικιακοί.

Δείτε τι προσφέρει το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πήγαινε ξένος.

Επεκτείνετε τους ηπειρωτικούς ορίζοντες.

Source