Τα τουρκικά στρατεύματα παρακολουθούν την κατάπαυση του πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Μόσχα և Η Άγκυρα υπογράφει μνημόνιο για την ίδρυση κέντρου παρακολούθησης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Τουρκικά στρατεύματα έφτασαν στο Αζερμπαϊτζάν σήμερα πριν από ένα κοινό ρωσικό-τουρκικό κέντρο πυρόσβεσης μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν στην αμφισβητούμενη περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι του ΝΤ.

Σύμφωνα με την NTV, το κέντρο ελέγχου θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο.

Η Άγκυρα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την άφιξη των στρατευμάτων της στο Αζερμπαϊτζάν.

Μετά την υπογραφή κοινής δήλωσης κατάπαυσης του πυρός από τους ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν στην μη αναγνωρισμένη περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάχ στις 9 Νοεμβρίου, η Μόσχα και η Άγκυρα υπέγραψαν μνημόνιο για τη δημιουργία κέντρου στο Αζερμπαϊτζάν. που θα παρακολουθεί από κοινού την κατάπαυση του πυρός στην αμφισβητούμενη περιοχή.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Μόσχα և Η Άγκυρα υπέγραψε μνημόνιο για τη δημιουργία κέντρου παρακολούθησης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Τα τουρκικά στρατεύματα έφτασαν σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν μπροστά από ένα κοινό ρωσικό-τουρκικό κέντρο πυρόσβεσης μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στην αμφισβητούμενη περιοχή Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι του ΝΤ.

Σύμφωνα με την NTV, το κέντρο ελέγχου θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο.

Η Άγκυρα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την άφιξη των στρατευμάτων της στο Αζερμπαϊτζάν.

Στις 9 Νοεμβρίου, η Μόσχα και η Άγκυρα υπέγραψαν μνημόνιο για την ίδρυση κέντρου στο Αζερμπαϊτζάν μετά από κοινή δήλωση για την κατάπαυση του πυρός στη μη αναγνωρισμένη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ από τους ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν. που θα παρακολουθεί από κοινού την κατάπαυση του πυρός στην αμφισβητούμενη περιοχή.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source