“Τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε το κύπελλο “

Αυτό που είπε.

Για το γεγονός ότι πέτυχαν το στόχο τους εναντίον των ομάδων με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. “Τα χρήματα δεν παίζουν πάντα ποδόσφαιρο”

Για όσα είπε ο προπονητής τους στο αποδυτήριο նրանք για το γεγονός ότι το έδειξαν στο γήπεδο για τον προϋπολογισμό. “Ναι είναι αλήθεια: Το δείξαμε στο γήπεδο. Δείξαμε πάθος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μισή ώρα πριν μας μιλήσει, είπε ότι είχε 45 λεπτά ακόμη για να γράψει μια ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, τη διοίκηση, τους ανθρώπους. ”

Για το μάθημα. “Στο τέλος, η ομάδα που την άξιζε τερμάτισε στην έκτη θέση. “Στην αρχή ήμασταν εξαιρετικοί, τότε είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τα καταφέραμε.”

Για τον κόσμο. “Επιτρέψτε μου να σας πω την αλήθεια. Εάν τα γήπεδα ήταν ανοιχτά, θα είχαμε πολλή υποστήριξη. Αλλά τουλάχιστον το άρεσαν πολύ στην τηλεόρασή τους. ”

Για την παρουσία αρκετών κυπρίων ποδοσφαιριστών. Υπήρχε, ήταν από την αρχή της σεζόν. Ήμασταν πολύ Κύπριοι από την αρχή, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε περήφανοι. Αυτό βοήθησε την ομάδα, γιατί δώσαμε τα πάντα για τον εαυτό μας, αλλά και για το πουκάμισο. ”

Για στόχους. “Τώρα ο στόχος μας είναι το κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε στο πρωτάθλημα. ”

Για το κύπελλο. “Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι εναντίον του Εθνικού. Δύο αγώνες μπορούν να είναι οτιδήποτε. Δίνουμε τα πάντα για προσόντα. Έχουμε τα κότσια, έχουμε την ομάδα να κερδίσει το κύπελλο. Γιατί όχι;”.

Για εορτασμούς μετά την ΑΕΚ. “Ξεκινήσαμε μετά την τελική σφύριγμα. Γιορτάσαμε άγρια, ήμασταν χαρούμενοι. ”

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του; “Δεν σταματούν. Θα προσπαθήσω να πάω όσο το δυνατόν περισσότερο. ”

Για την επιθυμία να παίξετε με την εθνική ομάδα. “Φυσικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας Κύπριος που δεν θέλει να παίξει με την εθνική του ομάδα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου, γιατί είναι τιμή για κάθε παίκτη. ”

Η θέση Saltis. “Τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ομάδα που θα κερδίσει το κύπελλο “- εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Thema Sports.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source