Τα χρήματα τσέπης των παιδιών σας είναι τώρα στο κινητό τους τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής SKash GO. Η καλύτερη λύση για τους γονείς

sKash GO – Η εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού έχει μια κάρτα για το παιδί σας – Εύκολες և γρήγορες προσφορές με μεγάλες ανταμοιβές – Μεταφορές χρημάτων στο πορτοφόλι του παιδιού σας όπου κι αν βρίσκεστε – Μη σχετικές πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι καθημερινές ανάγκες και τα έξοδα των νέων είναι αναμφίβολα μια από τις κύριες ανησυχίες των γονέων.

Η ανάγκη αγοράς όλο και περισσότερων υλικών αγαθών, είτε πρόκειται για την κάλυψη των βασικών αναγκών του παιδιού, την εκπαίδευση, τον ελεύθερο χρόνο, τα ρούχα ή το περπάτημα με φίλους, συνεπάγεται μια συνεχή πληρωμή χρημάτων, η οποία βρίσκεται στην τσέπη τους. !

Χρήματα τσέπης, τα οποία πολλές φορές με λανθασμένο προϋπολογισμό ή κάποιο απροσδόκητο γεγονός μπορεί να μην είναι αρκετό, ως αποτέλεσμα του οποίου ο γονέας καλείται να αναπληρώσει το χρηματικό ποσό στο παιδί του ανά πάσα στιγμή.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, γρήγορα, χωρίς το άγχος του τρεξίματος; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας τηλέφωνο: μερικά κλικ.

Πώς γίνεται αυτό; Με τη νέα δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή «Βάρος: ΠΗΓΑΙΝΩ» Επιλύετε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα χρήματα των παιδιών σας – χωρίς απώλεια ελέγχου, εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ψηφιακή εφαρμογή πορτοφολιού για το παιδί σας με κάρτα

Αυτό είναι ένα νέο αυτοματοποιημένο πορτοφόλι με λογαριασμό, όρια συναλλαγής κάρτας, πλήρη έλεγχο λογαριασμού, το οποίο είναι ευθύνη του γονέα αμέσως Σκουός: Η εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Είναι ένα βολικό πρόγραμμα για παιδιά, με πραγματικές τραπεζικές λειτουργίες, το οποίο τους δίνει έναν υγιή, ευφάνταστο προϋπολογισμό όσον αφορά τα έξοδα, τις αποταμιεύσεις και πολλά άλλα.

Πίσω: SKash GO: Μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανησυχίες για το όφελος του παιδιού σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο που θέλετε για τα έξοδα των χρημάτων του, ενώ μέσω της εφαρμογής το παιδί σας διδάσκει από νεαρή ηλικία την αξία του χρήματος և τραπεζικές συναλλαγές. Ηλικία.

Γιατί να επιλέξετε “sKash GO” για την τσέπη σας χρήματα: από τα παιδιά σας

Γιατί μαζί του; SKash GO: Το παιδί σας έχει την ελευθερία να λαμβάνει, να ξοδεύει, να αποθηκεύει και να διαχειρίζεται τα χρήματά του εύκολα, γρήγορα, σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση με την εφαρμογή “σωστός αυτοματισμός”.

Πίσω: SKash GO:, τα μετρητά δεν είναι πλέον διαθέσιμα, επειδή τα χρήματα για το παιδί σας έχουν πλέον ψηφιοποιηθεί για εύκολους, γρήγορους τρόπους πληρωμής, ανέγγιχτες, χωρίς σπατάλη χρόνου.

Επιλογές πληρωμής. Το παιδί σας μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές μέσω του κινητού τηλεφώνου του σαρώνοντας το απευθείας QR: Κωδικός πρόσβασης: σε οποιοδήποτε κατάστημα, με Βάρος: κάρτα, απολαμβάνοντας άχρηστες πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα և μπορεί να πληρώσει online χρησιμοποιώντας Βάρος: κάρτα ή αυτόν Βάρος: QR: τον κωδικό πρόσβασής του:

Οι ευκολίες του «Βάρος: ΠΗΓΑΙΝΩ» Δεν σταματούν εκεί, γιατί το παιδί σας μπορεί να πάρει χρήματα από εσάς ή τους φίλους του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπου κι αν βρίσκεται. Το ίδιο ισχύει και όταν θέλει να στείλει χρήματα στον αριθμό του κινητού του.

Ποια είναι τα οφέλη του sKash GO;

Πίσω: «SKash:» Η κάρτα ανταμοιβής είναι γεγονός, ενώ κάθε αγορά δίνει στο παιδί σας την ευκαιρία να γυρίσει τον «μαγικό» τροχό «SKash:» և Λάβετε αποζημίωση αμέσως.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κατεβάσετε ως γονέα Σκουός: εφαρμογή στο κινητό σας և Δημιουργήστε το λογαριασμό του παιδιού σας σε λίγα μόνο λεπτά με τη νέα υπηρεσία “Extra Wallet”.

Μετά από αυτό, το παιδί σας μπορεί να παραγγείλει τη δική του κάρτα αμέσως Σκουός: εφαρμογή για κινητά անվճար εντελώς δωρεάν για να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό του Βάρος:,

Για λήψη της εφαρμογής Βάρος: ΠΗΓΑΙΝΩ τύπος: ΕΔΩ,

Source