Τα 33 μέλη της κοινότητάς μας πέθαναν λόγω του Covid-19 τις τελευταίες πέντε ημέρες

Ναφίγια Χορόζογλου

Η επιδημία κοραναϊού, η οποία ανησυχεί τον κόσμο και συνεχίζει να εξαπλώνεται γρήγορα, συνεχίζει να αποκόπτει τα μέλη της κοινότητάς μας. Ο ιός, ο οποίος προσβάλλει άτομα άνω των 60 ετών και που αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας, συνεχίζει να αποσυνδέει τα μέλη της κοινότητάς μας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μεταξύ των Τουρκόφωνων μελών της κοινότητας που ζούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο έφτασε τους 226 την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

Από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, 33 άτομα από την τουρκοφωνική κοινότητα πέθαναν λόγω κοροναϊού. Οι πικρές ειδήσεις που ακολούθησαν 74 άτομα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πνίγηκαν τα μέλη της κοινότητάς μας. Αυτοί οι αριθμοί είναι ακριβώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τις πηγές της εφημερίδας του Λονδίνου. Εκτός από αυτούς τους αριθμούς, υπάρχουν μέλη της νεκρής κοινωνίας, ειδικά εκτός Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ισλαμικής Εταιρείας και ο δάσκαλος τζαμιών Χουσιν Χασίμ Αλ Μπακάι στην εφημερίδα του Λονδίνου, 31 Τουρκοκύπριοι πέθαναν την Παρασκευή λόγω του Covid-19. Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 16 άνθρωποι πέθαναν μεταξύ της τουρκοκυπριακής κοινότητας και καταγράφηκε η υψηλότερη καθημερινή απώλεια ζωής από την αρχή της επιδημίας.

Το τζαμί Suleymaniye, ο διευθυντής κηδείας Muzaffer από την Παρασκευή 8 1 2 Η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή καταγωγή του London Gazette ανακοίνωσαν ότι πέθανε.

Έτσι, ο αριθμός των θανάτων είναι σίγουρος γνωστός για τους Τουρκοκύπριους και η Τουρκία με έδρα την Τουρκία 52 έως 174 πιστεύεται ότι είναι υψηλότερος από τον αριθμό των θανάτων στην Τουρκία.

Συνολικά 81 χιλιάδες 960 θάνατοι εμφανίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω κοροναϊού. Ο αριθμός των θανάτων στην Αγγλία έφτασε τις 71 χιλιάδες 534.

Source