Τα Merit Hotels αποφασίστηκαν να κλείσουν επ ‘αόριστον

Τα Merit Hotels αποφασίστηκαν να κλείσουν επ 'αόριστον

Στη διαφήμιση που δόθηκε σε τοπική εφημερίδα από την Merit, ανακοινώθηκε ότι η ξενοδοχειακή αλυσίδα αποφασίστηκε να κλείσει επ ‘αόριστον.

Τα Merit Hotels αποφασίστηκαν να κλείσουν επ 'αόριστον

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στη διαφήμιση που δόθηκε σε μια τοπική εφημερίδα από την Merit Hotels, αναφέρεται ότι η ξενοδοχειακή αλυσίδα αποφασίστηκε να κλείσει επ ‘αόριστον.

Στην εν λόγω δήλωση, υποστηρίχθηκε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας “αγνοήθηκαν” αγνοώντας την οικονομία “και ανακοινώθηκε ότι” συνεχίζεται η αβεβαιότητα, επομένως ανακοινώθηκε η απόφαση κλεισίματος της Merit Hotels επ ‘αόριστον “.

Οι λέξεις στην ανακοίνωση “Ακόμη και αφίξεις χωρίς καραντίνα για 3 ημέρες ήταν κίνητρα και σωτήρια για τον τουριστικό τομέα” επέστησαν επίσης την προσοχή.

Οι ακόλουθες δηλώσεις συμπεριλήφθηκαν στην ανακοίνωση:

«Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε στο κοινό

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πανδημίας Covid-19, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν από τις αρχές αγνοώντας εντελώς την οικονομία, πραγματοποιήσαμε πληρωμές τόσο φόρων όσο και αγοράς, και προστατεύσαμε τους συναδέλφους μας όσο μπορούσαμε.

Ακόμη και οι 3ήμερες αφίξεις χωρίς καραντίνα, οι οποίες είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν, αποτέλεσαν κίνητρο και σωτήρια για τον τουρισμό.

Ωστόσο, με λύπη μας ανακοινώνουμε στο κοινό ότι αποφασίσαμε να κλείσουμε τα ξενοδοχεία Merit, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της ΤΔΒΚ, επ ‘αόριστον λόγω της αστάθειας και της αβεβαιότητας ως προς το σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα. «

Άλλες ειδήσεις ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

.Source