Τα S-300 χρησιμοποιούνται για την άμυνα της Κρήτης όπου βρίσκεται η ναυτική βάση των ΗΠΑ

Γνώμη

Συντομεύστε τη διεύθυνση URL

Η πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Hulusi Akar για το «Κρητικό μοντέλο» για την ένταση S-400 με τις ΗΠΑ έθεσε ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αυτού του μοντέλου. Οι ειδικοί αξιολόγησαν τη δυνατότητα εφαρμογής και τις πιθανές συνέπειες αυτού του μοντέλου στο Sputnik.

Νότια Κύπρος έλαβε από τη Ρωσία το 1997 από Συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300Εκείνη την περίοδο μετά από έντονες αντιρρήσεις από την Τουρκία και τους Τουρκοκύπριους ΚρήτηΤοποθετήθηκε μέσα.

Τα συστήματα αεροπορικής άμυνας S-300, τα οποία ήταν αδράνεια στο νησί της Κρήτης για 15 χρόνια, ήταν σε άσκηση για πρώτη φορά το 2013. Ελλάδα Προσπάθησε από. Τέλος, απεικονίστηκε στα μέσα ενημέρωσης ότι το σύστημα δοκιμάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Αμερικανική βάση στην Κρήτη

Πρώην Αρχηγός Πληροφοριών Πολεμικής Αεροπορίας Συνταγματάρχης Gürsel TokmakoğluΤο σημείο που εφιστά την προσοχή στα S-300 στην Κρήτη είναι η παρουσία των ΗΠΑ εκεί. Στην Κρήτη Κόλπος ΣούδαΕπισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι ναυτική βάση στην Τουρκία, ο Tokmakoğlu είπε, «Στην Κρήτη Τόσο το ΝΑΤΟ όσο και οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα διατηρούν τα στρατιωτικά τους περιουσιακά στοιχεία. Αλλά τα S-300 χρησιμοποιούνται στην άμυνα της Κρήτης, όπου οι ΗΠΑ είναι η βάση.” είπε.

Λόγω των αναγκών της Τουρκίας S-400Σημειώνοντας ότι έχει πάρει το s και ότι δεν χρειάζεται να κάνει τη χρήση του συστήματος θέμα ευκαιρίας, είπε ο Tokmakoğlu,Ωστόσο, εάν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ επωφεληθούν από τα S-300 στην Κρήτη, τα S-400 μπορούν να ακολουθηθούν με την ίδια λογική. Υπάρχει μια θέση στο τραπέζι που πρέπει να τοποθετηθεί με κοινό ενδιαφέρον.“Αυτός πρόσθεσε.

“Εάν πρόκειται να συζητηθούν οι ΗΠΑ, το πρώτο ζήτημα δεν πρέπει να είναι το S-400”

Όταν επιλυθεί το πρόβλημα S-400 Τουρκοαμερικανικές σχέσεις Δηλώνοντας ότι δεν θα βελτιωθεί, ο Tokmakoğlu είπε ότι το πιο σημαντικό πρόβλημα στις τουρκοαμερικανικές σχέσεις είναι η υποστήριξη που προσφέρουν οι ΗΠΑ στο YPG. Tokmakoğlu, «Εάν πρόκειται να συζητηθούν οι ΗΠΑ, το πρώτο ζήτημα δεν πρέπει να είναι το S-400. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πούμε «δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον πολιτικό χάρτη της Μέσης Ανατολής».Βρέθηκε η αξιολόγηση.

Tokmakoğlu, Τζο Μπάιντεν διαχείριση, Μπάρακ Ομπάμα εποχή θα είναι μερικές συνήθειες και θα προσπαθήσει να το εφαρμόσει στην Τουρκία θα μπορούσε να υπογραμμιστεί. Tokmakoğlu της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας Ομπάμα Τόνισε ότι ήταν πολύ διαφορετικό από την εποχή του και πρόσθεσε:

«Εάν οι ΗΠΑ το φέρουν στο σημείο ότι εάν συνεργαστείτε με τη Ρωσία, θα σας αποκλείσω, θα ήταν τεράστιο λάθος. Η Ρωσία και η Τουρκία πρέπει να εφαρμόσουν ορισμένες πολιτικές σχέσεων γειτονίας. Δεν είναι αποδεκτό για τις ΗΠΑ να λένε «σχεδιάζω μια γραμμή, μην περνάς εδώ». “

«Η Τουρκία δεν μπορεί να κρατήσει το σύστημα S-400 στο υπόστεγο»

Δηλώνοντας ότι το 2013, τα S-300 δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά από το ΝΑΤΟ, Μέλος της Σχολής του Πανεπιστημίου της Άγκυρας Yıldırım Beyazıt Dr. Merve Seren αν ‘Κρητικό μοντέλοΟι πλατφόρμες πυραύλων δεν χρησιμοποιούνται με την έννοια της μεταφοράς οπουδήποτε.

Το μοντέλο της Κρήτης των υπουργών Akar που θα μπορούσε να κάνει με αυτές τις δοκιμές πυροβολισμού μυϊκού κρέατος στο ΝΑΤΟ της Τουρκίας εκφράζοντας γαλήνη “Η Τουρκία δεν χρειάζεται να περιμένει στο υπόστεγο, το σύστημα S-400. Εάν υπάρχει συμφωνία, τα S-400 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέρος των ασκήσεων του ΝΑΤΟ, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ σε αυτό. Ωστόσο, η πρόθεση της Τουρκίας προς αυτή την κατεύθυνση, αν και πρέπει να εξεταστεί πώς να ανταποκριθεί στη Ρωσία. Το S-400 εξακολουθεί να είναι ένα σύστημα στην απογραφή της Ρωσίας. Διαφορετικά μοντέλα που εξάγονται στην Τουρκία, αν και προφανώς δεν θα ήθελαν να μοιραστούν τις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν. Ωστόσο, θα ήταν λάθος να σχολιάσετε χωρίς να γνωρίζετε τη σύμβαση πώλησης.Βρέθηκε η αξιολόγηση.

Seren, «Ωστόσο, ό, τι κι αν συμβεί, η Ρωσία έχει τρυπήσει την αγορά του ΝΑΤΟ και για πρώτη φορά κατάφερε να πουλήσει αυτό το σύστημα σε μια χώρα του ΝΑΤΟ με ένα άμεσο έτοιμο αγορά, μοντέλο προμηθειών στο εξωτερικό.‘αυτός πρόσθεσε.

“Τα F-35s πρέπει να είναι στο τραπέζι”

Το S-400 μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας επεσήμανε επίσης ότι πολλά προβλήματα έξω από τη Σενήνα, στην αρχή συμφωνούν με τον συνταξιούχο συνταγματάρχη Gursel Tokmakoğlu σχετικά με την προέλευση των θεμάτων YPG.

Μαχητικό αεροσκάφος F-35 θέμα, Διαπραγματεύσεις S-400 Δηλώνοντας ότι πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη κατά τη διάρκεια του Δρ. Η Merve Seren τελείωσε τα λόγια της ως εξής:

«Το πρόβλημα S-400 λύθηκε, ούτε καν εγγύηση ότι θα επιστρέψει στο πρόγραμμα F-35 της Τουρκίας. Ως εκ τούτου, η Τουρκία πρέπει να ζητήσει εγγυήσεις όπως το F-35 σε πιθανές διαπραγματεύσεις. Το πιο σημαντικό, η Τουρκία S-400 αν η συνεχής επιχειρησιακή εκμετάλλευση που προωθεί τον τρόπο με τον πύραυλο και την αεροπορική άμυνα. Για αυτό, χρειάζεται εγγύηση από το ΝΑΤΟ. Διαφορετικά, είναι πολύ πιθανό ότι θα αναπτύξουν τους Πατριώτες όπως έκαναν εγκαίρως και σε περίπτωση της πιο κρίσιμης και επείγουσας ανάγκης, με δικαιολογίες όπως η επέκταση ενημέρωσης, θα τους τραβήξουν αμέσως.

Οι απόψεις και οι απόψεις που εκφράζονται στο άρθρο ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του Sputnik.

.Source