Τελετή κηδείας για έναν πάστορα που πέθανε από κοροναϊό στη Νότια Κύπρο

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο εν λόγω ιερέας, το ελληνικό Υπουργείο Υγείας. Κορωνοϊόςότι δικαιολόγησε την εντολή του δηλώνοντας ότι η κηδεία εκείνων που πέθαναν στην εκκλησία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στην εκκλησία · αλλά έγραψε ότι το υπουργείο δεν είχε οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην αναφορά, αναφέρθηκε ότι οι συγγενείς του αποθανόντος πήγαν σε άλλο χωριό για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την κηδεία και να θάψουν τους νεκρούς τους, και η τελετή πραγματοποιήθηκε εδώ χωρίς προβλήματα.

Ο ΠΑΡΑΖΟΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΡΟΥ: “ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ, θα πεθάνω”

Από την άλλη, η εφημερίδα Alithia, Κορωνοϊός Έγραψε ότι ο ιερέας Ιερόνημος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς λόγω της ασθένειάς του, του είπε για την κακή του διαδικασία και ζήτησε από τους γιατρούς του να βγουν την 14η ημέρα της ασθένειάς του και να τον αφήσουν να πεθάνει.

Στις ειδήσεις, αναφέρθηκε ότι ο Ιερόνημος κάλεσε όλους να λάβουν σοβαρά αυτήν την ασθένεια και να ακολουθήσουν τις προφυλάξεις.

Το νοσοκομείο HADASSAH θα ξεκινήσει να αποδεχτεί τους μεγάλους πατέντες που έχουν κάνει εμβολιασμό από τις Φεβρουαρίου

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Haravgi ανέφερε ότι το νοσοκομείο Hadassah στο Ισραήλ, από τον Φεβρουάριο. Κορωνοϊός Έγραψε ότι ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να αρχίσει τη θεραπεία Ελλήνων ασθενών που είχαν το εμβόλιο.

Στις ειδήσεις, οι ασθενείς που θέλουν να υποβληθούν σε θεραπεία στο Ισραήλ, Κορωνοϊός Δηλώθηκε ότι έπρεπε να έχει εμβολιαστεί και να είναι κάτοχος πράσινου διαβατηρίου.

ΟΚΙΠΙ: “20 τοις εκατό των νοσηλευτών ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ”

Η εφημερίδα έγραψε σε μια άλλη έκθεση ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Υπηρεσιών Υγείας (OKIPI) ανακοίνωσε ότι το 20% των νοσηλευτών δεν ήρθαν να εργαστούν για διάφορους λόγους.

Στις ειδήσεις, σημειώθηκε ότι στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που δημιουργήθηκε για την πανδημία, έγιναν καθημερινές αξιολογήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν και 250 νοσοκόμες προσλήφθηκαν πρόσφατα, αλλά «δυστυχώς» το 20% των νοσοκόμων δεν ήρθαν να εργαστούν για διάφορους λόγους.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Πολίτης στη Νότια Κύπρο Κορωνοϊός Έγραψε ότι υπήρξε σταθερή πτώση στις υποθέσεις του και ότι χθες ανακοινώθηκαν 259 περιπτώσεις και 4 θάνατοι.

Στις ειδήσεις, η πρώτη παρτίδα εμβολίων της εταιρείας Moderna έφτασε στη Νότια Κύπρο χθες και έφτασαν 1200 εμβόλια. Αναφέρθηκε ότι 16.500 εμβόλια αναμένεται να έρθουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

.Source