Τελευταία αποστολή στους Βετεράνους της Κύπρου – Περιφέρεια Kırkağaç της επαρχίας Manisa

Τελευταία αποστολή στον Βετεράνο της Κύπρου

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης Υδάτων και Αποχέτευσης της Μανίσα (MASKI) Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Kırkağaç, ο πατέρας του Fahri Dinçer, Βετεράνος Hilmi Dinçer της Κύπρου, πέθανε. Κυβερνήτης Kırkağaç Murat Büyükköse, Δήμαρχος Kırkağaç, Yaşar İsmail Gedüz, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της MASK G Gökhan Çevik, Πρόεδρος της Περιφέρειας MHP Halil Boğaz, Πρόεδρος της Περιφέρειας του AK AK Mehmet Emin Güngör, Μέλος του Συμβουλίου MHP Ünal Kıykakarrrrrrr, Krrrrrrrrn, Krrrrrrrrrt Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεωργίας Emin Özarı, το διοικητικό προσωπικό της επαρχίας Manisa, βετεράνοι της Manisa, οι αρχηγοί γειτονίας, ο μητροπολιτικός δήμος Manisa και το προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης MASKİ.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας προσευχή που έγινε μετά την προσευχή το μεσημέρι, ο νεκρός Βετεράνος Hilmi Dinçer της Κύπρου θάφτηκε στο νεκροταφείο Kırkağaç Gebeler.

Μετά την κηδεία, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της MASKİ Gökhan Çevik ευχήθηκε τα συλλυπητήρια και την υπομονή του στην οικογένεια Dinçer. Πηγή: UAV

* Όλες οι ειδήσεις που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, İHA, περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του beyazgazete.com. Ο νόμιμος συνομιλητής για όλες τις ειδήσεις σε αυτόν τον τομέα είναι ο οργανισμός IHA.

.Source