Τελευταία αποστολή στους βετεράνους της Κύπρου – Manisa

Ο Βετεράνος Hilmi Dinçer της Κύπρου, πατέρας της Γενικής Διεύθυνσης MASKİ, Επικεφαλής της Περιφέρειας Kırkağaç, Fahri Dinçer, απεβίωσε. Ο Gökhan Çevik, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της MASKİ, παρευρέθηκε στην τελετή κηδείας που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Γκιμπλέρ της Περιφέρειας Kırkağaç και ευχήθηκε τα συλλυπητήρια και την υπομονή του στην οικογένεια Dinçer.

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης Υδάτων και Αποχέτευσης της Μανίσα (MASKI) Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Kırkağaç, ο πατέρας του Fahri Dinçer, Βετεράνος Hilmi Dinçer της Κύπρου, πέθανε. Κυβερνήτης Kırkağaç Murat Büyükköse, Δήμαρχος Kırkağaç, Yaşar İsmail Gedüz, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της MASK G Gökhan Çevik, Πρόεδρος της Περιφέρειας MHP Halil Boğaz, Πρόεδρος της Περιφέρειας του AK AK Mehmet Emin Güngör, Μέλος του Συμβουλίου MHP Ünal Kıykakarrrrrrr, Krrrrrrrrn, Krrrrrrrrrt Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεωργίας Emin Özarı, το διοικητικό προσωπικό της επαρχίας Manisa, βετεράνοι της Manisa, οι αρχηγοί γειτονίας, ο μητροπολιτικός δήμος Manisa και το προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης MASKİ.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας προσευχή που έγινε μετά την προσευχή το μεσημέρι, ο νεκρός Βετεράνος Hilmi Dinçer της Κύπρου θάφτηκε στο νεκροταφείο Kırkağaç Gebeler. Μετά την κηδεία, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της MASKİ Gökhan Çevik ευχήθηκε τα συλλυπητήρια και την υπομονή του στην οικογένεια Dinçer.

.Source