Τελευταία στιγμή … εξομολόγηση λύσης δύο κρατών από Έλληνα ηγέτη

class = “cf”>

Ο Ελληνοκύπριος ηγέτης της διοίκησης Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Εξωτερικών του 2017 Μεβλούτ Καβούσογλου στο του, «Είμαι έτοιμος να συζητήσω λύση δύο κρατών στην Κύπρο», αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι τα πρακτικά των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) της Τουρκίας.

Μεταξύ 27-29 Απριλίου μεταξύ θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των εγγυητικών χωρών στη Γενεύη, Ελβετία, ανεπίσημη Κύπρος, δίνοντας συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση Alpha πριν από τη διάσκεψη Αναστασιάδης, που έχει ασκήσει μέχρι τώρα, “Δεν ανέφερα ποτέ τη λύση των δύο κρατών στην Τουρκία , “κουράζει τα λόγια του.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Οι Κύπριοι ηγέτες, οι ΟΗΕ από την Τουρκία, ο Κάβουσογλου το 2017 με το συνέδριο του Κύπρου στην Ελβετία για λίγο και δήλωσαν ότι ήθελε να κρατήσει μυστικά πρακτικά της συνάντησης. Δηλώνοντας ότι το ρεκόρ της Τουρκίας στα πρακτικά της συνάντησης έδωσε στον ΟΗΕ τον Αναστασιάδη, “η συνάντησή μου με τον Κάβουσογλου διατηρούμε επίσης αρχεία αυτής της περιόδου. Τα αρχεία της Τουρκίας με τα αρχεία μας αλληλεπικαλύπτονται. Υπάρχουν μερικά άλματα, αλλά στην αρχή της συνάντησής μου με τον Çavuşoğlu, λέω ότι η διεθνής κοινότητα και η ΕΕ δεν θα αποδεχθούν λύση δύο κρατών », υποστήριξε. Ο Ελληνοκύπριος ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης, το 2017, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και οι εγγυητικές δυνάμεις Τουρκία, Ελλάδα και Βρετανία, στην οποία συμμετείχαν και οι υπουργοί Εξωτερικών, η Ελβετία Crans Montana στη Διάσκεψη της Κύπρου στην πόλη, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου ζήτησε μόνο συνάντηση με .

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

class = “cf”>

αφού οι Έλληνες ηγέτες απέτυχαν λόγω της αδιαλλαξίας της διάσκεψης την τελευταία στιγμή, η Τουρκία έχει κηρύξει τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με τους Ελληνοκύπριους για το Κυπριακό με βάση την ομοσπονδία. Ο Τσαβούσογλου είπε ότι ο Έλληνας ηγέτης ήθελε μια ιδιωτική συνάντηση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και είπε: «Ο Έλληνας λαός δεν θέλει καν να μοιραστεί το νοσοκομείο του με τους Τουρκοκύπριους, δεν μπορώ να κάνω τον λαό μου να αποδεχτεί την ομοσπονδία. “Είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ μια λύση δύο κρατών στην Κύπρο μετά τις εκλογές (οι προεδρικές εκλογές του 2018 όπου ο Έλληνας ηγέτης ανέλαβε τα καθήκοντά του για δεύτερη φορά)”. Ο Αναστασιάδης αρνήθηκε ότι προσέφερε λύση δύο κρατών στον Çavuşoğlu.

SİSTEM TARTIŞMASI

class = “cf”>

Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας ηγέτης, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική ισότητα με τους Τούρκους θα αφήσει την ομοσπονδία να καθιερωθεί χωρίς λειτουργία, ξεκίνησε πρώτα μια συζήτηση για μια χαλαρή ομοσπονδία και στη συνέχεια ένα αποκεντρωμένο σύστημα στο οποίο οι εξουσίες των συστατικών κρατών θα ήταν ευρείες. Πρόσφατα, άρχισε να εκφράζει ότι ήθελε να συνεχίσει τις κυπριακές διαπραγματεύσεις με βάση την ομοσπονδία από το σημείο που έφυγε το 2017.

Εξομολόγηση λύσης δύο κρατών από Έλληνα ηγέτη


TATAR: ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΒΕΡΝΗΤΙΚΗ

class = “cf”>

Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ersin Tatar δήλωσε ότι θα απαιτήσει λύση δύο κρατών στο Κυπριακό σε δύο ξεχωριστά κράτη κυριαρχίας στην ανεπίσημη σύνοδο κορυφής, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι εγγυητικές χώρες της Ελβετίας και είπε ότι δεν θα υποχωρήσουν και θα επιστρέψουν σε διαπραγματεύσεις ομοσπονδίας με τους Έλληνες. Ο Τατάρ υπενθύμισε ότι οι μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις με βάση την ομοσπονδία δεν θα μπορούσαν να αποφέρουν αποτελέσματα σε μια συνάντηση τηλεδιάσκεψης με τη διοίκηση του Ιδρύματος Τουρκικής Κληρονομιάς του ιδρύματος σκέψης της Ουάσινγκτον. Εξηγώντας ότι αυτό που θα συζητηθεί στο Κυπριακό θα καθοριστεί κατά τη συνάντηση στη Γενεύη, ο Τατάρ είπε, “Δεν θα δεχτούμε ποτέ την επιβολή οποιασδήποτε προσέγγισης όπου οι Τούρκοι θεωρούνται μειονότητα στην ΤΔΒΚ”. Ο Ερσίν Τατάρ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 26 Απριλίου, πριν από το συνέδριο στη Γενεύη.

Bigpara για Crypto Money Markets

Bigpara για Crypto Money Markets

.Source