Τελευταία στιγμή … Ξεκίνησε η πρώτη εθνική φρεγάτα … δηλώσεις flash από τον Πρόεδρο Ερντογάν

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στην τελετή σχετικά με το έργο MİLGEM και έδωσε πληροφορίες για εγχώρια και εθνικά πλοία. Αναφέροντας ότι το 75% της εθνικότητας έχει επιτευχθεί στη Φρεγάτα της Κωνσταντινούπολης, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Παρά τις όλες τις εκστρατείες επιχρίσματος των απρόσεκτων μας, τα αεροσκάφη μας θαυμάζονται με φθόνο σε όλο τον κόσμο. Έχει αλλάξει την πορεία του πολέμου στη Λιβύη. Το ενδιαφέρον του SİHA για άλλα προϊόντα αυξάνεται επίσης μαζί με την εντυπωσιακή επιτυχία του s.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

class = “cf”>

Οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν έχουν ως εξής:

Φιλτράρεται από την ημερομηνία που η αδελφότητα της Τουρκίας και του Πακιστάν σήμερα έκανε ένα βήμα παραπέρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ σοβαρές δυνατότητες στον αμυντικό κλάδο με τους πακιστανούς αδελφούς μας. Το Πακιστάν βρίσκεται επίσης σε μια πολύ δύσκολη γεωγραφία. Καταπολεμά τρομοκρατικές οργανώσεις. Πιστεύω ότι οι δύο αδελφικές χώρες μπορούν να συνεισφέρουν πολύ σοβαρά μεταξύ τους. Δεν είναι δυνατόν για τα έθνη που είναι ισχυρά, ανεξάρτητα και ανεπαρκώς από τεχνολογική άποψη στον τομέα της άμυνας, να κοιτάξουν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση.

Η Τουρκία για να εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια είναι να διατηρήσει το υψηλότερο επίπεδο αποτροπής προκειμένου να προστατεύσει τους φίλους του. Θυμόμαστε τα εμπάργκο που αντιμετωπίσαμε λόγω της ειρηνευτικής επιχείρησης της Κύπρου όπως και χθες. Δεν μπορούσαμε καν να πάρουμε πίσω τα αεροπλάνα που στείλαμε για περιοδική συντήρηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έπρεπε να πληρώσουμε ένα τέλος αποθήκευσης για τα αεροσκάφη που δεν παραδόθηκαν σε εμάς. Αντιμετωπίσαμε πίεση με κάθε βήμα που κάναμε για την προστασία της εθνικής μας ασφάλειας, μέχρι τον αμυντικό μας αγώνα στη Συρία και την Ανατολική Μεσόγειο. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να έχει μια αξίωση και να έχει την ευκαιρία αναλόγως. Είμαστε ένα έθνος που έχει λόγο εναντίον του κόσμου.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

class = “cf”>

Το να είμαστε ισχυροί σε στρατιωτικούς, οικονομικούς και διπλωματικούς όρους είναι κάτι περισσότερο από επιλογή για εμάς. Από το 2002, έχουμε κάνει κάθε είδους κινητοποίηση για να μεγιστοποιήσουμε την εθνικότητα και τους αυτόχθονες.

Ενώ 62 έργα εκτελέστηκαν το 2002, σήμερα ο αριθμός αυτός έφτασε τα 700. Αυξήσαμε τα έργα με προϋπολογισμό 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όγκο έργου 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων με 11πλάσια αύξηση. Φτάνουμε σε μέγεθος 75 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω διαγωνισμού. Ο αριθμός των εταιρειών που εργάζονται στον αμυντικό κλάδο αυξήθηκε από 56 σε 1500. Ο κύκλος εργασιών του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων έφτασε τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι εξαγωγές μας έφτασαν σε ένα σημείο που ξεπερνούσε τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια από 248 εκατομμύρια δολάρια. Στον τομέα των στρατιωτικών πλοίων, έχουμε εξάγει ναυτικές πλατφόρμες αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 9 χώρες σε 3 ηπείρους.

Έχουμε γίνει μια χώρα που ικανοποιεί τις ανάγκες φίλων και συμμάχων μαζί μας σε χερσαία και θαλάσσια οχήματα. Είμαστε μεταξύ 10 χωρών που κατασκευάζουν το δικό τους πολεμικό πλοίο. Είμαστε μεταξύ των κορυφαίων 3-4 χωρών στον κόσμο στην παραγωγή εξοπλισμού UAV.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

class = “cf”>

Παρά όλες τις εκστρατείες επιχρίσματος των απρόσεκτων μας, τα αεροσκάφη μας θαυμάζονται με φθόνο σε όλο τον κόσμο. Οι τουρκικοί SİHAs αλλάζουν τις μεθόδους του πολέμου τους με την επιτυχία που έχουν επιτύχει. Άλλαξε την πορεία του πολέμου στη Λιβύη. Με την εντυπωσιακή επιτυχία των SİHAs, αυξάνεται επίσης το ενδιαφέρον για άλλα προϊόντα.

Οι κακοί γείτονες μας έκαναν ιδιοκτήτες σπιτιού. Υπάρχει μια σοβαρή απόσταση μπροστά. Για παράδειγμα, η κάμερα υποτίθεται ότι είναι φίλοι, είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ. Θέλουμε μια κάμερα, δεν παρέχει. Γιατί, “Γιατί πολεμάς με την Αρμενία;” Η Αρμενία επιτίθεται στους φίλους μου, πρέπει να δώσουμε την υποστήριξη που μπορούμε. Δεν είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ; Είμαστε μαζί. Γιατί κάνεις μια τέτοια προσέγγιση; Δόξα τω Θεώ ήρθαμε να το φτιάξουμε μόνοι μας.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες και τις γνώσεις μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πρέπει να το κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Πρέπει να διορθώσουμε τα μειονεκτήματα γρήγορα.

Πρέπει να επωφεληθούμε από τα πλεονεκτήματα της ζωής σε έναν αιώνα στον οποίο οι πληροφορίες εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και η πρόσβαση στις πληροφορίες γίνεται ευκολότερη. Είναι η πρώτη μας προτεραιότητα να προτιμούμε σίγουρα τις δικές μας εταιρείες και τους εθνικούς μας οργανισμούς. Η ραχοκοκαλιά των σχεδίων μας θα πρέπει να βασίζεται σε εθνικούς πόρους, ειδικά αν πηγαίνουμε σε εξωτερική ανάθεση. Οι οργανισμοί μας όπως SSB, πανεπιστήμιο, SAGE, STM έχουν πολλή δουλειά σε όλα αυτά τα θέματα.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

Σήμερα, φέρνουμε την Κωνσταντινούπολη, το 5ο πλοίο του έργου MİLGEM, μαζί με νερό και γαλάζια θάλασσα. Στο υπό κατασκευή έργο, περίπου 80 υπεργολάβοι εργάζονται για περισσότερα από 150 συστήματα υπό STM. Είναι ευχάριστο ότι είμαστε 70% εγχώριοι σε πλοία τύπου corvette και το αυξήσαμε σε 75% στο πλοίο μας στην Κωνσταντινούπολη.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τη Φρεγάτα της Κωνσταντινούπολης στη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων το 2023. Ετοιμάζουμε επίσης για το μέλλον.

Στόχος μας είναι η εφαρμογή συστημάτων που απαιτούν υψηλή τεχνολογία. Θα αποθέσουμε το σύστημα αέρα χαμηλού υψομέτρου Korkut, Gökdeniz, με τη Φρεγάτα της Κωνσταντινούπολης.

Θα χρησιμοποιήσουμε το εθνικό κάθετο σύστημα πυρκαγιάς, το οποίο αναπτύσσεται, για πρώτη φορά στη Φρεγάτα της Κωνσταντινούπολης. Ξεκινήσαμε να ενσωματώνουμε την Atmaca, το εθνικό μας σύστημα κατά των πλοίων, στα πλοία. Αυτό θα είναι επίσης στο πλοίο μας.

Φέτος, θα φέρουμε το πλοίο δοκιμών και εκπαίδευσης Ufuk και Anatolia, το οποίο θα εξοπλιστούμε με UAV και SİHAs, τον επόμενο χρόνο, το υποβρύχιο Piri Reis και τη φρεγάτα της Κωνσταντινούπολης το 2023.

Θα θέσουμε σε λειτουργία 6 νέους τύπους υποβρυχίων, ένα κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και να εξαγάγουμε διάφορες ναυτικές πλατφόρμες από υποβρύχιες πλατφόρμες σε αεροπλανοφόρους με προηγμένα τεχνολογικά εγχώρια και εθνικά όπλα και αισθητήρες.

Ο αερομεταφορέας μας, τον οποίο θα σχεδιάσουμε τοπικά και εθνικά μετά το πλοίο μας από την Ανατολία, θα μας μεταφέρει στο κορυφαίο πρωτάθλημα με αυτήν την έννοια. Θα κάνουμε γρήγορα ένα βήμα προς αυτό.

Ως χώρα που περιβάλλεται από θάλασσες από τρεις πλευρές, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τον εαυτό μας με αυτήν την έννοια και να αναπτύσσουμε τις υποδομές μας με προηγμένες τεχνολογίες. Μπορούμε να το κάνουμε με μια ολιστική προοπτική.

Στόχος τους είναι να εξαρτήσουν τη χώρα μας από το εξωτερικό όχι μόνο στρατιωτικά αλλά και οικονομικά. Όσοι δυναμοποιούν τα έργα επιχειρηματιών, όπως ο αείμνηστος Νούρι Ντεμιρά και ο Βέχχι Χούρκου, συνεχίζουν τις ενέργειές τους με διαφορετικούς λόγους σήμερα. Νέα Τουρκία, η Τουρκία έχει μεγάλα πλεονεκτήματα.

Η πρώτη εθνική φρεγάτα ξεκίνησε ... flash δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν

.Source