Τελευταία στιγμή Τουρκία και TRNC, η TRNC θα συνεργαστεί για τους αγρότες που ζουν σε κίνδυνο λόγω εστίας

08.04.2021 09:11

Τελευταία στιγμή |  Η Τουρκία και η ΤΔΒΚ, η ΤΔΒΚ που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της επιδημίας θα συνεργαστούν για τους αγρότες, System.String[]

Σύμφωνα με έκτακτα νέα, ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay και ο Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Nazım Çavuşoğlu συζήτησαν μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης των αγροτών στην ΤΔΒΚ λόγω του κρούσματος Kovid-19.

Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay και ο Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Nazım Çavuşoğlu συζήτησαν μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης των αγροτών στην ΤΔΒΚ λόγω της επιδημίας Kovid-19.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Προεδρικό Συγκρότημα, η Τουρκία και η ΤΔΒΚ στην αντίστοιχη εταιρεία στον τομέα της συνεργασίας προϊόντων εδάφους, κριθάρι, σιτάρι και άλλες ζωοτροφές, η ανταλλαγή απόψεων για την κατάλληλη και υπερβολική παραγωγή στην ΤΔΒΚ ήταν μια ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την αξιολόγηση του 350 τόνοι νωπού γάλακτος Τουρκία.

Μεταφέρθηκε στην ΤΔΒΚ από την Τουρκία σε 70 εκατομμύρια κυβικά μέτρα πόσιμου νερού στο δείγμα συνέντευξης Barajı’yl για να αξιολογηθούν τα βήματα που πρέπει να ληφθούν για χρήση στους τομείς της γεωργίας, της Mesarya και αξιολογήθηκαν μελέτες σχετικά με τις αρδευόμενες πεδιάδες της Μόρφου.

Kaynak: AA

Της τελευταίας στιγμής Πολιτική Τελευταία στιγμή | Η Τουρκία και η ΤΔΒΚ, η ΤΔΒΚ θα συνεργαστούν για αγρότες που ζουν σε κίνδυνο λόγω της επιδημίας – Τελευταία στιγμή


Της τελευταίας στιγμής

Ένα νέο είδος που αποτελείται από ένα συνδυασμό 18 μεταλλάξεων έχει εντοπιστεί στη χώρα όπου σχεδόν 4.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα. Ένα νέο είδος που αποτελείται από ένα συνδυασμό 18 μεταλλάξεων έχει εντοπιστεί στη χώρα όπου σχεδόν 4.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα. Θα υπάρξει πλήρης απόφαση λήξης για το Ραμαζάνι;  Τα μάτια των εκατομμυρίων στράφηκαν σε κριτική συνάντηση Θα υπάρξει πλήρης απόφαση λήξης για το Ραμαζάνι; Τα μάτια των εκατομμυρίων στράφηκαν σε κριτική συνάντηση Οι θερμοκρασίες πέφτουν!  Προειδοποίηση βροχής, χιονιού και καταιγίδας από μετεωρολογία Οι θερμοκρασίες πέφτουν! Προειδοποίηση βροχής, χιονιού και καταιγίδας από μετεωρολογία Μεγάλη έκπληξη στο 106ο νέο επεισόδιο trailer του Forbidden Apple!  Ο Μπάρις Κίλιτς επιστρέφει στη σειρά Μεγάλη έκπληξη στο 106ο νέο επεισόδιο trailer του Forbidden Apple! Ο Μπάρις Κίλιτς επιστρέφει στη σειρά Ο 8χρονος Zeynel, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Ağrı, βρέθηκε νεκρός Ο 8χρονος Zeynel, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Ağrı, βρέθηκε νεκρός Ο Alanyaspor προστάτευε τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων μετά τον αγώνα Ο Alanyaspor προστάτευε τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων μετά τον αγώνα μια πιο αλαζονική δήλωση από την Κίνα: μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν τρομοκράτες στην Τουρκία μια πιο αλαζονική δήλωση από την Κίνα: μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν τρομοκράτες στην Τουρκία Ο Ερντογάν, ο οποίος είπε: «Ξεκινάμε το Κανάλι Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι», έλαβε μια απάντηση βίντεο από τον Ιμάμογλου Ο Ερντογάν, ο οποίος είπε: «Ξεκινάμε το Κανάλι της Κωνσταντινούπολης το καλοκαίρι», έλαβε μια απάντηση βίντεο από τον Ιμάμογλου:

Source