Τελευταία Στοιχεία στην Αγορά Χρυσού (Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020)

Ο πανικός που δημιουργήθηκε από την επιδημία έχει επίσης ανατρέψει τις προτιμήσεις των επενδυτών. Το πιο δημοφιλές επενδυτικό όχημα της χρονιάς ήταν ο χρυσός. Το γραμμάριο χρυσού σημείωσε αύξηση 55,9% φέτος. Οι ιδιοκτήτες γάμου που αναζητούν απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με το πόσο οι τιμές χρυσού τετάρτου παραπονούνται σήμερα για την αύξηση των τιμών του χρυσού τις τελευταίες ημέρες. Πώς είναι η τελευταία κατάσταση στις τιμές του χρυσού; Εδώ είναι οι τρέχουσες τιμές χρυσού τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 …

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) άφησε το επιτόκιο πολιτικής αμετάβλητο στο 0-0,25 τοις εκατό. Ενώ οι εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μειώνονται, οι ανακοινώσεις για το ποσοστό ανεργίας των ΗΠΑ και οι εκλογές των ΗΠΑ και οι τιμές του χρυσού συνεχίζουν να έχουν ενεργές μέρες με τη διαθεσιμότητα του εμβολίου. Τι θα συμβεί στις τιμές του χρυσού “Οι τιμές του χρυσού μπορεί να σπάσουν ξανά το ρεκόρ” σχολίασε αναλυτής για έρευνα των επενδυτών. Με την τιμή της ουγγιάς του χρυσού να κινείται ξανά Εκτιμήσεις χρυσού από ειδικούς Οι πολίτες που κάνουν την έρευνά τους περιμένουν με ενθουσιασμό την πτώση των τιμών του χρυσού.

Πολίτες που θέλουν να φορούν δώρα στους γάμους αναρωτιούνται ποιες είναι οι τιμές του χρυσού το τέταρτο σήμερα και θα μειωθούν οι τιμές του χρυσού; Οι πολίτες, που δεν μπορούσαν να αγοράσουν ούτε ένα τέταρτο χρυσού λόγω των τιμών, στράφηκαν σε χρυσό ανά γραμμάριο. Πόσο χρυσό για όσους αναρωτιούνται Άμεση τιμή χρυσού τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 λεπτομέρειες στα νέα μας. Πώς είναι η τελευταία κατάσταση στις τιμές του χρυσού;

Το GRAM ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΧΡΥΣΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Λόγω της αβεβαιότητας που δημιουργείται από την πανδημία των τιμών του χρυσού, έχει εισέλθει στην κερδοφόρα χρονιά της τα τελευταία 10 χρόνια με την αυξανόμενη ζήτηση για ασφαλή καταφύγια. Ο πανικός που δημιουργήθηκε από την επιδημία έχει επίσης ανατρέψει τις προτιμήσεις των επενδυτών. Το πιο δημοφιλές επενδυτικό όχημα της χρονιάς ήταν ο χρυσός. Το γραμμάριο χρυσού σημείωσε αύξηση 55,9% φέτος.
Παρά την πρόσφατη πτωτική τάση των τιμών του χρυσού, έχει αυξηθεί κατά 24% από τις αρχές του 2020. Ξεκινώντας από 290,76 λίρες το 2020 γραμμάριο χρυσού Ολοκλήρωσε το έτος 2020 στις 453,51 λίρες. Οι επενδυτές που επενδύουν σε χρυσό το 2020 είχαν ετήσιο εισόδημα περίπου 55,9%.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑ ΧΡΥΣΟΥ;

Αφού άρχισε να κινείται η τιμή του γραμμαρίου χρυσού, η τιμή ενημερώθηκε ξανά. Η προηγούμενη τιμή κλεισίματος του γραμμαρίου χρυσού ήταν 452,98 λίρες. Το γραμμάριο χρυσού ξεκίνησε τη νέα μέρα με κίνηση 1,34%. Παρά τη διακύμανση της τιμής ουγγιάς του χρυσού, η τιμή πώλησης του χρυσού σε γραμμάριο ισορροπημένη από τη διακύμανση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου συνεχίζει να ενημερώνεται. Καλά Πόσο είναι το γραμμάριο χρυσού τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021;

ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΚΡΑΜ: 459,06 TL

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΥΣΟΥ GRAM: 458,95 TL

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΜΗΝΟΥ;

Αναρωτιέται πώς θα ακολουθήσουν οι τιμές του χρυσού μετά την επιδημία του κορανοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πακέτο δημοσιονομικών κινήτρων, το οποίο συζητήθηκε μετά την απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), βοηθά τις τιμές του χρυσού να βρουν το δρόμο τους. Σε αυτήν τη διαδικασία, οι αβεβαιότητες λόγω της επιδημίας και της αδυναμίας λήψης σαφούς απόφασης σχετικά με τα οικονομικά κίνητρα μειώνουν την όρεξη για κίνδυνο.

Τιμές χρυσού ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα με μια ξαφνική μεταβολή στην τιμή της ουγγιάς. Ουγγιά τιμή του χρυσού σήμεραΗ ημέρα παρέμεινε στο επίπεδο των 1.921,66, κινούμενο κάτω από το επίπεδο των 2.000 $. Η προηγούμενη τιμή κλεισίματος του χρυσού τριμήνου ήταν 751,10 λίρες. Ο τέταρτος χρυσός ξεκίνησε τη νέα μέρα με 0,84 τοις εκατό δραστηριότητα. Λοιπόν, ** Πόση ήταν η τιμή αγοράς χρυσού για το τρίμηνο της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021;

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ: 757,40 TL

ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΥΣΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ: 743,60 TL

Με την τιμή ουγγιάς να παραμένει κάτω από 2.000 $, η τιμή πώλησης χρυσού το τρίμηνο ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις άμεσες και ζωντανές τιμές χρυσού του Grand Bazaar από τον παρακάτω σύνδεσμο. Οι αναλυτές ανέφεραν ότι στο νέο είδος επιδημίας κοραναϊού, οι ανησυχίες του δεύτερου κύματος συνεχίζουν να διατηρούν την τιμή της ουγγιάς του χρυσού στα υψηλότερα επίπεδα τα τελευταία 8 χρόνια.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, η διακύμανση της τιμής ουγγιάς του χρυσού προκάλεσε τη μετακίνηση του χρυσού στη Δημοκρατία. Η προηγούμενη τιμή κλεισίματος του χρυσού Republic ήταν 2,986,30 λίρες. Ο χρυσός της Δημοκρατίας ξεκίνησε την ημέρα με αύξηση 0,86%. ** Πόσο είναι ο χρυσός της Δημοκρατίας σήμερα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021;

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ: 3.012,10 TL

ΤΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: 2,971,00 TL

Κυμαίνεται απότομα μετά την ομιλία του προέδρου της Fed τιμή ουγγιάς χρυσούΣε αυτά τα λεπτά, συνεχίζει να κινείται σε σύγκριση με το προηγούμενο κλείσιμο και βρίσκεται στο επίπεδο των 1.921,66 λιρών.

Οι ειδικοί δήλωσαν ότι η Fed συνεχίζει να κάνει επεκτατικά βήματα, και η υποτίμηση του δολαρίου παράλληλα με αυτά τα βήματα υποστηρίζει την τιμή της ουγγιάς του χρυσού.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΓΝΟ

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες κινήσεις στην αγορά χρυσού από τη σελίδα Τιμές χρυσού στο Mynet Finans.

Μειώνουν ή μειώνονται οι χρυσές τιμές;

Οι πολίτες που προτιμούν να αγοράσουν χρυσό για επένδυση προσπαθούν να πάρουν πληροφορίες πραγματοποιώντας έρευνα σχετικά με το εάν ο χρυσός μειώνεται. Οι ιδιοκτήτες γάμου που δέχονται χρυσό, που είναι από τα πιο πολύτιμα μέταλλα, ως δώρα στις πιο ειδικές περιστάσεις τους, κάνοντας την αντίθετη έρευνα, θα πέσει ο χρυσός αναζητώντας την απάντηση στην ερώτηση. Τόσο οι επενδυτές όσο και οι αγοραστές αναρωτήθηκαν ξεχωριστά, την τελευταία κατάσταση σε χρυσό. Οι ειδικοί θεωρούν ότι είναι επικίνδυνο να επενδύσουν σε χρυσό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και υποστηρίζουν ότι υπάρχει παγκόσμια επιδημία κρίση και ότι η επένδυση σε χρυσό είναι πολύ επικίνδυνη. Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται ότι οι τιμές του χρυσού, οι οποίες θεωρούνται βραχυπρόθεσμες επικίνδυνες, θα αποφέρουν κέρδη μακροπρόθεσμα.

.Source