ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ: Εξομολόγηση λύσης δύο καταστάσεων από το GASC! Καταγράφηκαν τα λόγια του Έλληνα ηγέτη Αναστασιάδη

Ο Αναστασιάδης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση Alpha πριν από το ανεπίσημο συνέδριο της Κύπρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη της Ελβετίας μεταξύ 27-29 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εγγυητικών χωρών, “Δεν ανέφερα ποτέ τη λύση των δύο κρατών στην Τουρκία” παρέκκλινε από τα λόγια του.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Οι Κύπριοι ηγέτες, οι ΟΗΕ από την Τουρκία, ο Κάβουσογλου το 2017 με το συνέδριο του Κύπρου στην Ελβετία για λίγο και δήλωσαν ότι ήθελε να κρατήσει μυστικά πρακτικά της συνάντησης. Το ρεκόρ της Τουρκίας στα πρακτικά της συνάντησης που εξηγεί ότι ο ΟΗΕ παίρνει τον Αναστασιάδη, “Η συνέντευξη της Era Cavusoglu με τα αρχεία που κρατάμε επίσης. Τα αρχεία μας με τα αρχεία της Τουρκίας αλληλεπικαλύπτονται. Υπάρχει ένα διπλό λυκίσκο, αλλά λέω ότι δεν θα δεχόταν τη λύση των δύο κρατών από την αρχή της διεθνούς κοινότητας και της ΕΕ η συνέντευξή μου με τον Cavusoglu ” υπερασπίστηκε τον εαυτό του.

Ο Ελληνοκύπριος ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης, το 2017, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και οι εγγυητικές δυνάμεις Τουρκία, Ελλάδα και Βρετανία, στην οποία συμμετείχαν και οι υπουργοί Εξωτερικών, η Ελβετία Crans Montana στη Διάσκεψη της Κύπρου στην πόλη, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Καβούσογλου ζήτησε μόνο συνάντηση με .

Source