ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ: Τι κάνει η Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών μεταξύ Τουρκίας και ΗΒ Εδώ είναι τα κλειδιά για την κρίσιμη συμφωνία …

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ;

Το όνομα των εμπειρογνωμόνων, με τη συμφωνία της Τουρκίας, δήλωσε ότι ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις της ΕΕ. Corner, “Οι σχέσεις της ΕΕ θα επηρεάσουν αρνητικά τη σκέψη. Βάθος, και είχε την επέκταση των σχολείων. Βρετανία, επέκταση του σχολείου από το ταμπλό. Γαλλία, χώρες όπως η Γερμανία υποστήριξαν τα ζητήματα για περαιτέρω εμβάθυνση. Αυτό το έργο άλλαξε με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος. Η Τουρκία λίγο περισσότερο από την προοπτική της διεύρυνσης έλαβε χώρα. Η Τουρκία είναι υποστηρικτής της διεύρυνσης, όπως η Βρετανία θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη χώρα. Αλλά αυτό είναι πραγματικότητα, η ΕΕ δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω εμβάθυνση και θα πάει στη Βρετανία. Η Ένωση δεν αυξάνει την πιθανότητα να κινηθούμε πιο κοντά. ” μίλησε.

Θα ξεκινήσει η διμερής περίοδος σχέσης;

Kose, μετά την οποία η συμφωνία με τη Βρετανία θα ήταν τα νέα συμπτώματα του χάρτη πορείας της Τουρκίας.

Ο Köse χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Από αυτήν την άποψη, οι διμερείς σχέσεις φαίνεται να ξεχωρίζουν περισσότερο. Εάν οι σχέσεις μεταξύ της Βρετανίας και της Τουρκίας είναι πολύ καλά τα συμφέροντα των δύο χωρών, η Τουρκία θα συνεχίσει να επεκτείνει το πλαίσιο των διμερών σχέσεων με τις ευρωπαϊκές χώρες.

Υπάρχουν δύο κύριες ενώσεις στη χώρα που προσπαθούν να αποτρέψουν την Ελλάδα-Τουρκία και την Κύπρο. Υπάρχουν δύο χώρες που τις υποστηρίζουν Γαλλία και Αυστρία. Υπάρχουν περιορισμοί που επιβάλλονται από αυτούς. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται από αυτά είναι ένα πρόβλημα με όλες τις χώρες της ένωσης. Εάν ενεργήσουν για την απειλή των δύο χωρών, η Τουρκία θα επικεντρωθεί στις διμερείς σχέσεις, αφήνοντας τις σχέσεις της Ένωσης. Πρέπει επίσης να δοθεί ένα μήνυμα στην ΕΕ σχετικά με αυτό το ζήτημα. Είναι απαραίτητο να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στις διμερείς σχέσεις κατά τη νέα περίοδο.

.Source