Τεχνητή πολυάσχολη ατζέντα και οι προσπάθειες της αντίστασης της Τουρκίας – Συγγραφείς – Sevil NURIYEV Ismayilova

Η Τουρκία, που επί του παρόντος καταλαβαίνει το σημείο και λέει την κατάσταση του κόσμου. Ακόμη και στην προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής ατζέντας αν ρωτήσετε γιατί, η Τουρκία οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να το καταλάβουμε.

Για πολύ καιρό, όλοι γράφουν συχνά και σχεδιάζουν. Από τη μία πλευρά η Τουρκία είναι η θέση της στο παγκόσμιο σύστημα και η προσπάθεια προ-κοπής του πρωταρχικού ρόλου ξεκίνησε προσπάθειες να χρησιμοποιήσει το άλλο χέρι για να αυξηθεί.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι που λένε «συνωμοσία» όταν γράφουν πάρα πολύ και που περιφρονούν πώς αυτός ο εξαντλητικός δρόμος έχει χαλάσει από παιχνίδια!

Αλλά η αλήθεια είναι: Η Τουρκία είναι μια πολύ σοβαρή διάσταση που θα αλλάξει τη διαδικασία για το μέλλον και την ύπαρξή τους.

Οι εθνικές πολιτικές της Τουρκίας που στοχεύουν στην προστασία των εθνικών της συμφερόντων κατανέμει τη διαδρομή που θέλετε να καθορίσετε την εξωτερική συμμαχία. Αυτή η πραγματικότητα είναι ο λόγος για τους παράλληλους ήχους που προέρχονται από το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Η εχθρική στάση της Γαλλίας επίσης, η παγκόσμια συγκυρία σχηματίστηκε εναντίον της Τουρκίας σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την κατεύθυνση των δικών τους συμφερόντων.

με βάση την κατάσταση στην Τουρκία, είναι χρήσιμο να καθοριστεί σύμφωνα με τις εξωτερικές εξελίξεις.

Ότι οι πολιτικές εντάσεις στην Τουρκία θα κρατηθούν, εάν μετακινηθεί από το εξωτερικό, θεωρείται απαραίτητη. Η Τουρκία θα εκδοθεί μέχρι τις τακτικές για την εσωτερική πολιτική της Δύσης, διαβάζουμε ως μέρος ενός ευρύτερου σεναρίου. τα πολιτικά κόμματα στην Τουρκία, που έχουν δηλωθεί για το Προεδρικό Σύστημα Διακυβέρνησης, πρέπει να κοιτάξουμε καλά στον σκοπό της πρόσκλησης του κοινοβουλευτικού συστήματος.

Πρόεδρε Ερντογάν, οι μελλοντικοί στόχοι της Τουρκίας με όλη τη σχετική εχθρότητα του Ερντογάν είναι κάθε πιθανότητα ότι η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στην πολιτική, καταλαβαίνουμε ότι γνωρίζετε κάθε κλάδο της εχθρικής αντανάκλασης της οικονομίας. Η επιλογή του Προέδρου Ερντογάν ως στόχου δεν είναι μια νέα κατάσταση. Αν και επιβιώσαμε από τη μεγάλη καταστροφή όπως η 15η Ιουλίου, καταλάβαμε ότι αυτές οι κινήσεις θα συνεχιστούν.

Η ατζέντα της Τουρκίας για συμμετοχή σε πολιτική κρίση και «η Τουρκία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί» σε μια προσπάθεια να δείξει το προφίλ, τη συκοφαντία και τα ψέματα έξω από τη λάσπη, μια τοπική αντανάκλαση.

Φυσικά, από τη μία πλευρά της Μεσογείου στην Τουρκία, την Κύπρο, τον Καύκασο, η Μέση Ανατολή είναι απαραίτητο προφίλ, είναι πώς μπορούμε να σπάσουμε αυτούς τους λογαριασμούς προφίλ στην Τουρκία από την άλλη πλευρά!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την απόφαση «Δημήτρας», δεδομένης της υποστήριξης στην Τουρκία μέσω αυτών των αποφάσεων και των πολιτικών κομμάτων, είναι κατανοητή η ουσία της επιχείρησης! Φυσικά, ο νόμος πρέπει να μιλά εδώ.

Η Δημοκρατία της Τουρκίας για να εξαλείψει την παρουσία κρατικών εκκλήσεων που πρέπει να κάνουν και οι πολίτες να πιέσουν να εκδηλώσουν στάσεις απέναντι στο κράτος και το αποτέλεσμα αυτού είναι λόγος να είναι ένα μεγάλο αδίκημα για το θάνατο αθώων ανθρώπων και δεν υπάρχουν παραδείγματα του κόσμου που δεν θα δείχνουν επιείκεια σε αυτήν μια χώρα.

Αλλά προφανώς το “ζήτημα της Τουρκίας” αναμένεται να φτάσει σε αυτό το σημείο και άλλα που φέρονται σε κάθε ευκαιρία, ακόμη και σε μη τρέχοντα θέματα, στέγαση άδικο για εμφάνιση. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Τουρκία αντιστέκεται! Αυτή η αντίσταση είναι δίκαιη και θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα για τους άλλους.

Η αυξανόμενη επιρροή της Τουρκίας, ο λόγος για την αύξηση του περιεχομένου της Τουρκίας άκουσε επίσης ότι η αγάπη είναι η ικανότητα να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και την ιστορική διαδικασία.

Direndik της Τουρκίας, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η εντελώς απασχολημένη ατζέντα θα αυξήσει την προσπάθεια. Υποθέτω ότι η φύση της δουλειάς το θέλει. Λόγω αυτής της αντίστασης, η οποία οδηγεί σε απελευθέρωση από όλες τις αλυσίδες στην Τουρκία. Το γεγονός ότι έγινε αδιανόητο πριν από μερικά χρόνια και ότι ελήφθη υπόψη σε κάθε ευκαιρία είναι πραγματικότητα ακόμη και για όσους το αρνούνται. Γι ‘αυτό λέω “προσοχή στις τεχνητές ατζέντες” μέσα. Εμπλέκοντας σε αυτές τις τεχνητές ατζέντες, η εστίαση στο αποτέλεσμα της κύριας αντίστασης μπορεί να απογοητευτεί. Δεν έχουμε ούτε δικαίωμα ούτε πολυτέλεια σε αυτό!

Source